هزاران سال است که انسان در پی یافتن ارتباط با هم نوعان خود به دنبال ابداع و ایجاد زبان بوده اند.  جرقه اولیه ایجاد زبان در ذهن بشریت نیز ممکن است تمایل به بروز و برقرای ارتباط با هم نوعان و گاها غیر هم نوعان باشد. این تلاش تا مدت محدودی به ابداع زبان و پس از آن به صورت کنکاش جهت یافتن یک زبان مشترک ختم شده است. اختلاف ظاهری زبان ها می تواند موجب آن شود که انسان ها متمایل به یادگیری زبان های مختلف شوند.
انسان ها از بدو تولد به صورت فطری و ناخودآگاه به آموزش زبان قوم خود می پردازند. این آموزش با بهره گیری از محیط صورت می پذیرد. از ابتدای امر، زمانی که انسان خواست حل مشکلاش با استفاده از گفت و گو حل کند، نیاز به بر قراری ارتباط با افرادی خارج از قوم یا کشور خود را احساس کرده و سعی در یادگیری زبان آنها ورزید.

IELTS7 Banner 01 8

از بدو ابتدا تا امروز مردم برای ارتباط با خارج از محدوده امن خود و ورود به دنیایی بزرگتر تلاش های متعددی برای یادگیری یک زبان جدید برای نیاز های متفاوتی نموده و راه های زیادی پیموده اند. در عصر ما با ناگریز شدن بر قرار ی ارتباط تا آنجا که عدم شناخت  یک زبان دوم آن چنان کسرت شانی را باعث می شود که در گذشته بی سوادی داشت. مردم با روی آوردن به زبان های متفاوت آزمون و خطاها، بررسی ها و مطالعات فراوان در این باره هر گروهی از انسان های جست وجو گر را برآن داشت تا با شیوه ای جدیدو مختص به خود به پیش بروند. زبان شناسان با ارائه نظریه ها و کتاب های مختلف از روش هایی برای درک و یادگیری زبان را تالیف می کردند و با به آزمایش گذاشتن این فرضیه ها و نظریات به شکل تئوری به عده ای خط فکری می دادند. پایه و اساس این روش ها معمولا ترجمه، روانشناسی، ارتباط و مکالمه، و برخی نیز بر پایه دیگر علوم بود. اما هیچگاه روشی به دست نمی آید که بتوان با تکیه بر آن نیاز همه افراد را برطرف کرد.

 

پیچیدگی امر آموزش همیشه باعث شده است دست یابی به یک روش قطعی با دشواری هایی همراه شود. این امر موجب آن است که آموزش یا به شکل تخصصی تر آموزش زبان برای برخی از افراد ناکامی به بار می آورد.
شاید یکی از دلایل این امر را بتوان پیچیدگی سیستم عصبی انسان دانست. با وجود پیشرفت چشمگیر علم نورولوژی و نوروساینس هنوز هم بخش هایی از مغز انسان و فرایندی که در مغز و اعصاب به هنگام یادگیری اتفاق می افتند ناشناخته باقی مانده است و با وجود اینکه قسمتی از فرایند فیزیولوژی یادگیری با تحقیقات فراوان از پرده ابهام خارج شده است اما هنوز اطلاعات دقیق و روشنی از آنچه این ارتباط بین سلول های عصبی را تداوم می بخشد در دسترس بشر نیست.

 

گرچه شناخت تقریبی پروسه فیزیولوژی یادگیری در مغز توانسته است تا حدودی راه را برای دست یابی پژوهشگران به یک روش جامع و تاثیر گذار هموار سازد، اما وجود بخش دیگری از این مهم در خارج از دایره اطلاعات پژوهشگران باعث شده است نتوان معر قطعیتی بر نظریه های ارائه داده شده زد.
جدای از زبان مادری که کسب آن غریزی است و هیچ آموزشی به شکل مستقیمی در جهت کسب آن صورت نمی گیرد، همواره انسان ها برای یادگیری زبان دوم روش های مختلف را امتحان کرده اند. آزمون و خطا های متعدد در آموزش زبان دوم در بسیاری از موارد زبان آموزان را دچار آسیب های روانی یا دیگر آسیب ها برساند یا آنان را دچار ضعف اعتماد به نفس کند.
روش های ارتباط محور
در این روش که یادگیری عملا با استفاده از مهرات های گفتاری و شنیداری صورت می پذیرد، زبان آموزان را با اطلاعات پایه ضعیف و فرم های نادرست به سطوح پیشرفته زبان دست می یابند. بنابراین در هنگام نیاز با این نقطه ضعف مواجه شده و به مشکل بر می خورند.
روش های ترجمه محور
روش های ترجمه محور به طور کلی نوعی آسیب در یادگیری زبان محسوب می شود. ذهن انسان برای حفظ کردن لیست های طولانی ساخته نشده است. و از آنجا که زبان های مختلف به لحاظ لغات و اصطلاحات دارای بسط بسیاری هستند، لازم است ذهن در این باره با پژوهش پیش برود. در روش ترجمه محور معمولا زبان آموزان در حین مکالمه با مشکل مواجه می شوند.
روش های روانشناسی
زبان آموزان این شیوه با زبان ارتباط بهتری برقرار می کردند، اما در مواردی همچون نکات دستوری یا دایره لغات با قسمت هایی با ناآگاهی و عدم تسلط مواجه می شدند. بنا بر تجربه این روش نیز برخی از افراد را با ناکامی در امر یادگیری زبان دوم مواجه می کنند.
روش غرق شدن در زبان مقصد

در این روش از موضوعات علمی برای تدریس به عنوان متریال های آموزشی استفاده می شد، اما به دلیل اینکه شرایط به شکل یکسانی برای همه زبان آموزان فراهم نبود این مورد نیز به ناکامی منجر می شد.

 

سیستم آموزشی رامیت

احمدرضا ابراهیمی با ابداع سیستم آموزشی رامیت با بهره گیری از علوم روز شامل Neuropsychology، Neuroscience و Neurology و علم زبان شناسی توانسته است نردبان آموزشی برای فراگیران زبان فراهم آورد و مسیر آنها را تسریع و تسهیل بخشد.  این سیستم با ارائه شیوه آموزشی راهبرانه، کاربران خود را به افرادی چند مهارتی یا به عبارتی Multi Tasker تبدیل می کند. هر شخص با توجه به عادات یادگیری، پتانسیل و مسیر عصبی ذهن خود از نوع متفاوتی از یادگیری، تاثیر بیشتری می پذیرد. رامیت برای هر شخص با بررسی و برنامه ریزی متفاوت مسیر ویژه ای ایجاد کرده و شرایط را برای همه افراد در جهت رشد محیا می سازد.