IELTS7 Banner 01 8

آموزش زبان ژاپنی به کودکان یا به طور کلی آموزش زبان به کودکان برای برخی از مدرسین همواره پر از ابهام بوده است. چرا که سیستم آموزشی موجود در آموزشگاه های زبان معمولا بر پایه آموزش سنتی استوار بوده و آموزش به شکل مستقیم ارائه می شود. در روش های نوین می توان به سادگی و با ایجاد عادات یادگیری صحیح می توان زبان ژاپنی را در ضمیر ناخودآگاه ذهن کودکان نهادینه کرد.
برخی عادات مخرب یادگیری در ذهن همه ما نهادینه شده است که برگرفته از قرارگیری در معرض آموزش سنتی است، وجود دارد. اما این عادات در کودکان وجود نداشته و ذهن آنها به صفحه سفیدی می ماند که می توانیم هر آنچه عادات سازنده و موثر در یادگیری صحیح وجود دارد بر ذهن آنان حک کنیم.

 

محتوا آموزشی

منظور از محتوا ابزاری است که به وسیله آن اطلاعات به فراگیر منتقل می شود. محتوا یکی از مهم ترین بخش هایی است که در چگونگی آموزش و راندمان آموزش تاثیر مستقیم می گذرد. برای بهره گیری از روش های آموزش غیر مستقیم باید از محتوایی بهره جست که در ابتدا برای کودکان جذابیت داشته و در وهله بعد از تاثیر گذاری لازم برخوردار باشد. اما نحوه ارائه و استفاده از این محتوا نیز می تواند تعیین کننده مثبت یا منفی بودن تاثیر گذاری این محتوا باشد

 

کتاب

کتاب همواره جزئی جدا نشدنی از آموزش بوده و امروزه نیز در بین متریال های مختلف جایگاه خود را حفظ کرده است. آموزش مهارت های مختلفی همچون یادگیری یک زبان جدید با استفاده از کتاب روش مناسبی برای کودکان نیست. گاها کودکی که تصمیمی به فراگیری زبان ژاپنی دارد از مهارت خواندن و نوشتن در زبان مادری خود نیز بهره مند نیست؛ قطعا مواجهه با یک کتاب با هر چند نوشتار کم می تواند برای وی ترس و اضطراب به همراه داشته باشد. از سویی دیگر بهره گیری از  کتاب می تواند محدودیت هایی به همراه داشته باشد که با اصول تعیین شده و انتطاراتی که از یک شیوه آموزشی نوین داریم همخوانی ندارد. محدودیت هایی نظیر مرز بندی اطلاعات، عدم دسترسی به شیوه صحیح تلفظ کلمات، تعیین چهارچوب برای ارائه مطالب و ارائه مستقیم نکات آموزشی از تاثیر کذاری این نوع محتوا به میزان قابل توجه می کاهد. همچنین همه کتاب ها موضوعات از پیش تعیین شده ای ارائه می دهند که ممکن است برای همه افراد کاربردی نباشد.

 

محتوا صوتی

این نوع محتوا یکی از موثرترین در بین محتوا آموزشی دیجیتال به شمار می رود. در صورتی که این صدا برگرفته از افراد محلی یا نیتیو (Native) زبان هدف باشد، به عنوان یک منبع معتبر برای یادگیری شیوه بیان کلمات، لهجه و تلفظ صحیح قابل استناد است.
در آموزش زبان ژاپنی به کودکان این محتوا لازم است علاوه بر برد آموزشی شاد و جذاب نیز باشد. می توان از محتوای صوتی شعر و ترانه های کودکانه نیز در این راستا استفاده نمود. نکته باز دارنده در اتکا بر این محتوا این است که مانع از برقراری ارتباط بصری و برقراری ارتباط معنایی با شنیده ها از طریق زبان بدن می شود.

 

ویدیو

ویدیو را می توان کامل ترین محتوای آموزشی نام برد. باید توجه داشته باشیم که این محتوا نیز لازم است برگرفته از افراد بومی ژاپن باشد تا تردیدی بر استناد بر آن نداشته باشیم. در آموزش زبان ژاپنی به کودکان می توان از کارتون های جذاب استفاده کرد. گاها در فیلم ها نکات آموزشی همچون گرامر با صرف افعال به چشم می خورد که لازم است برای بهره مندی از آموزش غیر مستقیم از این نوع فیلم ها دوری جست.
دیگر نکته قابل اهمیت در استفاده صحیح از این محتوا این است که هرگز نباید از ویدیو هایی که دارای زیر نویسی غیر از زبان ژاپنی هستند استفاده کرد. این اصل بر هر استفاده از هر زبان دیگری به غیر از زبان هدف برای یادگیری استفاده نمود؛ خواه این زبان زبان مادری فراگیر بوده و یا زبانی همچون انگلیسی باشد که فراگیر با آن آشنایی نسبی دارد. آموزش از طریق فیلم می تواند جذابیت زیادی برای کودکان داشته و آنها را به یادگیری راغب کند.

 

آموزش حروف الفبای ژاپنی به کودکان

کاراکتر و حروف زبان هایی مثل کره ای، ژاپنی و چینی از آنجا که نسبت به سایر زبان ها ناشناخته ترند ممکن است کودکان و چه بسا بزرگسالان را از مواجهه دچار هراس کند. عدم وجود آشنا پنداری در ذهن این تصور را ایجاد می کند که این حروف بسیار دشوارند. بنابراین بهتر است برای شروع یادگیری تمرکز را بر درک کاراکترها و حروف قرار ندهیم. زمانی که موفق به برقراری ارتباط با زبان ژاپنی شدیم، یادگیری کاراکتر بسیار آسان خواهد بود. شیوه یادگیری حروف به شکل سنتی یعنی نوشتن مکرر یک حرف برای کودکان نه تنها لذت بخش نیست، بلکه می تواند آزار دهنده باشد. استفاده از محتوای تصویری دیجیتال و یا ویدو های آموزشی می تواند گزینه مناسبی برای یادگیری باشد. پس از شناخت حروف می توان از کلیپ های کاربردی تری که حاوی زیر نویس ژاپنی هستند بهره برد.

 

راکت کودکان زبان ژاپنی

افراد بسیاری آموزش زبان ژاپنی را از کودکی آغار کرده و با گذشت سال ها و مطالعه کتاب های مختلف موفق به کسب رضایت درونی از سطح یادگیری خود نشده اند. این ناکامی ما حصل تاثیر پذیری از روش های نادرست و سنتی است. راکت کودکان سبک دوره آموزشی است که با توجه به آستانه تحمل کودکان و ساعت طلایی یادگیری آنان برنامه ای ارائه کرده است که می توان با پیروی از آن به سطح قابل توجهی از تسلط بر زبان ژاپنی در مدت زمان ۵۰ روز رسید. در این شیوه آموزشی تمامی نکات یاد شده بر اساس علوم روانشناختی تنظیم شده و متناسب با هر شخص به طور ویژه ارائه می شود. چرا که با بررسی نیاز ها می توان از حشویات و نکاتی که در زبان هدف امورد استفاده قرار نمی گیرند پرهیز می شود تا به آموزش کار آمد دست یافت. برای ارائه برنامه شخصی لازم است متقاضیان دوره در مصاحبه ویژه شرکت کنند تا اهداف، سطح زبانی و عادات یادگیری آنان مورد بررسی قرار گیرد. برای دریافت مصاحبه می توانید از طریق پشتیبانی آنلاین و یا تماس با ما با کارشناسان مجموعه در ارتباط باشید.