IELTS7 Banner 01 8 دفتر برنامه ریزی برای یادگیری زبان,دفتر برنامه ریزی زبان

شاید بد نباشد که به شما در تنظیم یک دفتر برنامه ریزی برای یادگیری زبان کمک کنیم. دفتری که این روزها اسامی مختلف و جذابی را به خود اختصاص داده است و دلیل و انگیزه در یادگیری زبان در بسیاری از ما برای پیش بردن اهدافمان شده است.
دفتر برنامه ریزی همیشه برای افراد موفق یک ضرورت بوده است. این دفترها با توجه به نیاز هر فرد به صورت های مختلف طراحی شده اند و دارای تنوع بسیاری هستند. ولی این روزها ترجیح بیشتر افراد این است که دفترشان را با توجه به نیازهایشان و به صورت شخصی طراحی نمایند. این موضوع به نوبه خود یک اتفاق خوب و مثبت است. ما می توانیم بنا به سلایقمان، صفحات جدیدی را اضافه کنیم یا صفحاتی که برای ما کاربردی ندارند را، حذف کنیم.

باید توجه داشت که دفتر برنامه ریزی یکی از روش های یادگیری زبان انگلیسی است. دفتر برنامه ریزی زبان بهتر است به سه بخش برنامه ریزی روزانه، ماهانه و سالانه تقسیم شود و برای هر بخش قسمتی را برای ثبت تاریخ قرار بدهیم. در زیر تعدادی از صفحاتی را که حدس می زنیم برای شما کاربردی باشد را، شرح خواهیم داد:

دفتر برنامه ریزی برای یادگیری زبان:

  • صفحه هدف:
    در دفتر برنامه ریزی برای یادگیری زبان، اهداف خود را در صفحه اول و با خط درشت بنویسید. مثلا من در تاریخ ۲۹ آذر ۹۹ دوره های آیلتس زبان را گذرانده ام. یا در بهار ۱۳۹۹ دوره های اولیه مکالمه زبان انگلیسی را با موفقیت گذرانده ام. برای این کار بهتر است که یک تاریخ دقیق و مشخص را تعیین کنید. این کار به شما انگیزه بیشتری می دهد که در تاریخ نوشته شده به هدفتان برسید و کائنات تمام توان خود را برای رسیدن به خواسته هایتان به کار می اندازد. هر هدفی که دارید را با تاریخی منطقی در این صفحه بنویسید.
    اگر دقت کرده باشید ما این جملات را با فعل هایی به کار بردیم که گویا شما به این اهداف دست یافته و در حال حاضر تاریخ دستیابی تان را وارد نموده اید. این کار یکی از روش های دستیابی به اهداف است که روانشناسان به طرق مختلف و روش های جذاب به آموزش آنها به علاقه مندان می آموزند.
  • صفحه نیازمندی ها:
    حالا به صفحه دوم می رویم. در این صفحه بهتر است که بنویسید برای رسیدن به هدفتان به چه چیزهایی نیاز دارید. به طور مثال اولین قدم در یادگیری زبان ثبت نام در یک موسسه زبان معتبر است، یا شاید از نیازمندی های شما تامین ماهیانه ای برای پرداخت شهریه کلاس هایتان باشد و یا داشتن زمان کافی یا خرید کتاب یا یک فیلم خاص و …. هر چیزی را که فکر می کنید برای رسیدن به هدفتان به آنها نیاز دارید، بنویسید.
  •  صفحه عادات:
    در این صفحه بهتر است که از عادات خوبی که دوست دارید در شما شکل بگیرد و قصد انجامش را دارید اسم ببرید. به طور مثال سحرخیزی، ورزش صبحگاهی یا خواندن روزانه چند صفحه از کتاب زبان اصلی، شاید از عاداتی باشد که در شما احساس نشاط می کند و به دنبالش هستید.
    این بستگی به خودتان دارد و اصلا محدودیتی برای نوشتن یک لیست بلند بالا ندارید. هر چه را که فکر می کنید باید به عادات خوبتان اضافه کنید، بنویسید.
  • صفحه فیلم:
    در این صفحه بیایید اسم چند فیلم مورد علاقه تان را بنویسید. البته بهتر است فیلم ها به زبانی باشد، که شما قصد یادگیری آن را دارید.
    دیدن فیلم علاوه بر اینکه برای شما ایجاد سرگرمی می کند، مهارت listening و speaking شما را نیز تقویت می کند و همین موضوع باعث می شود که تیر شما به چند هدف مختلف برخورد کرده و موقعیت های مثبت بسیاری را برایتان رقم بزند.
  • صفحه موزیک:
    این صفحه هم مثل صفحه فیلم، به علاقه مندهای شما برمی گردد؛ مثلا من مدتهاست دوست دارم زبان فرانسوی را یاد بگیرم؛ چه چیز بهتر از این که یک لیست از آهنگ های فرانسوی مورد علاقه ام را بنویسیم و همه آنها را دانلود کرده و در گوشی خود داشته باشم. گوش دادن به موزیک و یا شنیدن اخبار، قدرت listening شما را تقویت می کند. شما می توانید هر شب در تختخوابتان با موزیک مورد علاقه تان به خواب بروید و یا یک فایل صوتی به زبان انگلیسی ! این کار به شما در یادگیری بهتر و مستمرتر کمک بیشتری خواهد کرد.
  • صفحه سرگرمی:
    شما برای رسیدن به هدفتان چه سرگرمی هایی نیاز دارید؟ شاید یک قرار دوستانه با هم کلاسی یا دوستانتان و یا صحبت کردن با یک توریست در حال گذر در یکی از مناطق گردشگری در شهر و یا روستای خود یا شاید سرگرمی شما ایجاد یک صفحه شخصی در فیس بوک باشد که روزانه بتوانید خاطرات خودتان را حتی به صورت دست و پا شکسته و ابتدایی بنویسید؛ فرقی نمی کند؛ سعی کنید به یادگیری زبان به چشم یک سرگرمی نگاه کنید و در هر چیزی دریچه ای برای یادگیری زبان بیابید.
  •  صفحات روزانه:
    این صفحات می توانند در دفتر برنامه ریزی شما باشند یا یک صفحه شخصی در اینستاگرام، فیس بوک و یا حتی داشتن یک وبلاگ شخصی. هر آنچه که ذهن شما را به خود مشغول می کند، چه خوب باشد و چه بد را در این صفحات بنویسید. صفحات روزانه بعد از گذشت مدتی حدود ۲۱ روز برای شما به یک عادت و قانون تبدیل می شوند و دیگر به سختی می توانید از نوشتن آنها سر باز بزنید. این صفحات به شما کمک می کنند که هر آنچه که ذهن شما را به خود مشغول کرده است را بر روی کاغذ بیاورید. این کار دو مزیت دارد: یک اینکه شما با ذهنی آرام به ادامه روزتان می پردازید و دوم اینکه نوشتن به زبان انگلیسی یا هر زبانی که شما قصد یادگیری اش را دارید و شاید در ابتدا برایتان سخت است را به تمرین می پردازید. شاید در ابتدا نوشتن خاطرات روزانه به انگلیسی به نظر سخت بیاید اما این کار یک مزیت مهم خواهد داشت و آن این است که کم کم به کلماتی که در طول روز و در مکالمات روزانه بدان ها نیاز دارید پی خواهید برد.

اهمیت داشتن برنامه ریزی بر هیچ یک از ما پوشانده نیست اما اغلب ما از داشتن برنامه ریزی صحیح و عاقلانه عاجزیم و همین باعث می شود که راه اشتباه اما آسانتر را برگزینیم و مسیری کاملا سردرگم کننده را در پی بگیریم که طولانی بودن آن باعث بی انگیزگی در ما گردد.
ما در موسسه زبان احمدرضا ابراهیمی به همراه اساتید حرفه ای و چند زبانه، همواره تلاش داشته ایم تا از آموزش هایی که شکل رسمی و سنتی داشته دوری کرده و در نهایت آموزشهای خود را با آموزش هایی در زمینه خودباروی، خودشناسی و البته تقویت مهارت های یادگیری همراه سازیم. در این راستا همکاران ما به صورت ۲۴ ساعته و تمام وقت آماده دریافت مشاوره های آموزشی به شما عزیزان هستند و شما می توانید قبل از اقدام به ثبت نام با آگاهی یافتن از دوره ها و مسیری که در پیش روی دارید، یادگیری را به بخش هیجان انگیز فعالیت های خود تبدیل نمایید.
صفر تا صد دوره های سایت زبان احمدرضا ابراهیمی، غیرحضوری بوده و زبان آموزان می توانند برای دریافت مشاوره رایگان، ثبت نام در دوره های آموزش آنلاین زبان و همچنین آشنایی با دوره های کاربردی ما از جمله دوره آموزش زبان در ۵۰ روز  به صورت آنلاین از طریق بخش های زیر با همکاران ما ارتباط حاصل نمایند:
_ تکمیل مشخصات خود در بخش زیر و اقدام به دریافت مشاوره.
_ مشاوره از طریق پشتیبانی سایت.