یادگیری زبان ترکی استانبولی در منزل، اگرچه از نظر بسیاری از افراد بسیار ساده و پیش پا افتاده است، اما بدون راهبر، مسیری بس دشوار و بی نتیجه پیش رو خواهید داشت.
امروزه، یکی دیگر از زبان های محبوب و رایج در ایران، زبان ترکی استانبولی است. با باب شدن فیلم و کلیپ های ترکیه ای و تورهای سفر به ترکیه، روز به روز گرایش و تمایل مردم به سفر به کشور ترکیه بیشتر و بیشتر می شود. همین موضوع باعث شده که افراد زیادی به دنبال یادگیری زبان ترکی باشند و عده زیادی ترجیح می‌دهند به صورت خودآموز و در منزل این اتفاق را رقم بزنند. یادگیری زبان ترکی در منزل به جهت مشابهت زبان ترکی به زبان فارسی، برای فارسی زبانان ایرانی مشکل نیست اما همواره باید به خاطر داشته باشیم که همراهی یک راهبر در این مسیر قطعا در یاگیری ما نقش بسزایی خواهد داشت.

IELTS7 Banner 01 8 یادگیری زبان ترکی استانبولی در منزل,یادگیری زبان ترکی,یادگیری زبان ترکی در منزل

 

یادگیری زبان ترکی استانبولی در منزل:

  • ابتدا هدف را مشخص کنید:

برای اینکه زبان ترکی را در منزل به خوبی یاد بگیرید ابتدا باید واقعا بخواهید و هدف یادگیری داشته باشید. اگر دلایل شما برای یادگیری زبان ترکی، به اندازه کافی محکم نباشد شما در مسیر یادگیری با مشکل مواجه خواهید شد.

  • با الفبای زبان ترکی آشنا شوید:

الفبای زبان ترکی یکی از قسمت های آسان یادگیری این زبان می باشد. سعی کنید الفبای زبان ترکی را با تلفظ صحیح یاد بگیرید. گاهی حتی حروف را با هم ترکیب کنید و صداها و آواهای بی معنی بسازید تا لب ها، دهان و زبان شما به این صداها عادت کرده و بتوانید کلمات و عبارات پیچیده تر را راحت تلفظ کنید.

  • گوش و چشم خود را به شنیدن و دیدن، فیلم و موسیقی ترکی عادت دهید:

سعی کنید وقت خود را به جای آن که صرف یادگیری گرامر و حفظ لغات کنید، بیشتر روی گوش دادن و خواندن متمرکز کنید. تمرین روزانه را فراموش نکنید، اگر می خواهید زبان ترکی را به خوبی و در مدت زمان کم فرا بگیرید، باید روزانه ساعاتی در حال تکرار و تمرین باشید. زمانی که هر فرد در روز به یادگیری زبان اختصاص می دهد در افراد مختلف، متفاوت است. ممکن است بعضی از افراد روزانه ۲ ساعت تمرین و تکرار کنند، در عین حال امکان اینکه فردی در روز ۴ تا ۵ ساعت زمان بگذارد نیز وجود دارد.

  • آهنگ های ترکی:

به موسیقی ترکی همانطور که قبلا گفته شد گوش فرا دهید، گوش شما باید به زبان ترکی عادت کند و عبارات و لغات برای گوش شما آشنا باشد. یکی از راه های تقویت مهارت شنیداری، گوش دادن به آهنگ های ترکی زبان در روز می باشد.

  • فیلم های ترکی ببینید:

دیدن فیلم‌های زبان اصلی، به زبان ترکی می تواند کمک بسیار زیادی در جهت یادگیری شما بکند. سعی کنید در هفته دو الی سه مرتبه فیلم‌ به زبان ترکی ببینید . هر آنچه را که متوجه می شوید باز نویسی کنید شاید بعضی ها فکر کنند این کار سخت و وقت گیر است اما واقعیت این است که این راه یکی از راه هایی است که یادگیری و سرعت یادگیری را افزایش می دهد. برای این کار بهتر است هر متنی که میخوانید، هر فیلمی که میبینید، هر آهنگی که گوش می دهید،‌ هر آنچه که متوجه شدید را نوشته و آن را کاربردی کنید. به طور مثال اگر من یک کلیپ در مورد سلام و احوال پرسی به زبان روسی دیدم، سعی می کنم هر آنچه که از آن کلیپ متوجه شدم را بنویسم.

  • اخبار را به زبان ترکی دنبال کنید:

برای تقویت زبان ترکی می توانید به خواندن و یا شنیدن اخبار به زبان ترکی اقدام کنید. این کار نه تنها باعث تقویت مهارت شنیداری شما می شود بلکه خواندن شما را هم تقویت می کند.

  • از رسانه های اجتماعی نهایت استفاده را ببرید:

امروزه بیشتر از هر زمان دیگری به رسانه های اجتماعی دسترسی داریم. از این روش جهت یادگیری و شروع مکالمه با ترک زبان ها استفاده کنید. این کار باعث یادگیری لغات جدید و تقویت مکالمه شما می شود.

  • از منابعی قابل اعتماد استفاده کنید:

برای آغاز یادگیری صحیح نیاز به منابعی قابل اعتماد دارید تا بتوانید مسیر را با خیالی آسوده طی کنید اما توجه داشته باشید که انتخاب منابع باید یر اساس نیاز و هدف شما صورت گیرد.

  • درست مطالعه کنید:

مهم ترین اصل در یادگیری یک زبان مطالعه درست است. ممکن است فردی روزانه زمان زیادی را برای مطالعه قرار دهد اما مفید و کارآمد نباشد. نکته دیگری که در مطالعه باید مد نظر قرار گرفته شود آن است که، ممکن است در ابتدای یادگیری یک زبان جدید در روزهای اول مدت زمان بیشتری برای یادگیری اختصاص دهیم اما هر چه که جلوتر میرویم مدت زمانی که برای یادگیری آن زبان قرار می دهیم به نسبت کم تر و کم تر می شود.
به طور مثال اگر فردی در روزهای ابتدایی یادگیری ۷۰ تا ۸۰ درصد تایم خود را برای یادگیری زبان جدید اختصاص می دهد، در روزها و هفته های بعدی این زمان کاهش می یابد. سراغ عبارات پر کاربرد بروید هر زبان عبارات پر کاربرد زیادی دارد.سعی کنید عبارات پر کاربرد زبان ترکی را یاد بگیرید. به طور مثال عباراتی مانند سلام، خداحافظ، مچکرم و…عبارات پرکاربردی است که باید در زبان ترکی فرا بگیرید. تلفظ زبان ترکی برخلاف زبان های دیگر تلفظ ثابتی دارد. در واقع این به این معناست که همه ی حروف زبان ترکی همانطوری که دیده و نوشته می شوند، تلفظ نیز می شوند.

 

یکی از مزیت های زبان ترکی همین تلفظ است که بدون نیاز به صرف وقت تلفظ ترکی به راحتی امکان پذیر است. یادگیری زبان ترکی در منزل اگر چه به صورت خودآموز انجام می گیرد اما در مسیر یادگیری همه ما نیاز به مشاوره و راهنمایی در رسیدن به هدف که همان یادگیری زبان ترکی است، داریم. به همین منظور شما می توانید برای دریافت مشاوره و راهنمایی، از طریق پل های ارتباطی موسسه و وارد کردن اطلاعات خود در فرم مشاوره و ثبت نام در زیر از مشاوره رایگان کارشناسان مشاور ما در موسسه زبان احمدرضا ابراهیمی بهره ببرید. همچنین می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر از لینک های آموزش آنلاین زبان ترکی استانبولی، آموزش زبان ترکی در ۵۰ روز حداکثر استفاده را ببرید.