برای آشنایی با دوره جامع مکالمه انگلیسی و تکنیک های یادگیری روی تصویر زیر کلیک کن !

IELTS7 Banner 01 8 اعضای بدن انسان به ترکی,اعضای بدن به زبان ترکی

اعضای بدن انسان به ترکی یکی از مجموعه موضوعاتی است که به صورت ابتدایی در سطوح اولیه آموزش زبان ترکی به زبان آموزان آموزش داده می شود. اما بسیاری از ما به دلایل مختلف، دوست داریم تا بیشتر از معمول دانسته و شاید همین موضوع از ما افرادی خاص تر در زمینه های شغلی، ارتباطات و… بسازد. همیشه نیاز نیست که ما پزشک باشیم یا یک پرستار تا احساس نیاز در این زمینه ها در ما شکل بگیرد، بلکه در واقع این کلمات بخشی از نیاز روزمره ما و یا کسانی هستند که دوستشان داریم. یادگیری زبان دوم نیز باید به مانند زبان مادری پیش برود و همه کلمات و اصطلاحات را با تمرین و جدیت فرا بگیریم تا مسیری مطمئن تر را در زمینه های شغلی، مهاجرتی و یا تحصیلاتی رقم بزنیم. در این مقاله قصد داریم به کلمات مهم در مورد اعضای داخلی و خارجی بدن به زبان ترکی بپردازیم و تلاش داریم تا آموزشی جامع را برایتان رقم بزنیم. با ما همراه باشید.

 

اعضای بدن انسان به ترکی:

  •  اعضای سر و صورت انسان (İnsan kafası ve yüz üyeleri):

Saç => مو

baş => سر

Kaşlar => ابرو

kirpikleri => مژه

Göz => چشم

Göz kapakları => پلک

Alın => پیشانی

Burun => بینی

Dudaklar => لب

Ağız => دهان

Diş => دندان

Çene => فک

sakız => لثه

yüz => صورت

Boğaz => حلق

Kulak => گوش

Bıyık => سبیل

Sakal => ریش

  • اعضای بالاتنه انسان (İnsanların üst uzuvları):

Boyun => گردن

Göğüs => قفسه سینه

Karın => شکم

Göbek => ناف

koltuk altı => زیر بغل

göğüs => پستان

El => دست

Kol => بازو

omuz => شانه

Parmak => انگشت دست

Çiviler => ناخن

Bilek => مچ

Dirsek => آرنج

Omuz => شانه

  • اعضای پایین تنه انسان (İnsanların alt ekstremiteleri):

Ayak => پا

uyluk => ران

Ayak parmağı => انگشت پا

Diz => زانو

kalça => باسن

Ayak topuk => پاشنه پا

Ayak bileği => مچ پا

Ayak tabanı => کف پا

cinsel organlar => آلت تناسلی

kasık => کشاله ران

  • اعضای داخلی بدن انسان به زبان ترکی:

kalp => قلب

damarlar => سیاهرگ

Arterler => سرخرگ

Karaciğer => کبد

Böbrek => کلیه

Mide => معده

Kan => خون

Beyin => مغز

Sinir => عصب

Omurga => ستون فقرات

Bağırsak => روده

Kemik => استخوان

Iskelet => اسکلت بدن

Kaburga => دنده

Kafatası => جمجمه

Kas => عضله

Eklem => مفصل

Kiriş => تاندون

Akciğer => ریه

Mesane => مثانه

Cilt => پوست

حال که با اعضای بدن به زبان ترکی آشنا شدید، باید گفت که همه این لغات می توانند بخشی از تمرین مکالمه برای شما عزیزان محسوب شوند. تمرین مکالمه وقتی جذاب تر خواهد شد که زبان آموزان از دایره لغات بسیاری برخوردار باشند و بتواند با تسلطی که در این زمینه دارند و البته روش های برقراری مکالمه، ارتباط موثری را پیدا نمایند.
زبان ترکی از مجموعه زبان هایی است که یادگیری آن برای ما ایرانیان یک نیاز مهم است و در واقع ما می توانیم با یادگیری آن یک مهارت اساسی را از آن خود کرده و در نهایت موقعیت های مناسب گوناگونی را رقم بزنیم، اما چطور می توانیم در مدت زمان اندک با کیفیت بالاتری به پیش رفته و در نهایت این مهارت را کسب نماییم؟

آموزش زبان ترکی در ۵۰ روز یکی از دوره های تخصصی موسسه زبان احمدرضا ابراهیمی است، که امروزه در مدت زمانی کمتر از ۲ ماه با آموزش مهارت های یادگیری، زبان را به یک بخش روانشناسانه و البته سرگرم کننده تبدیل می نماید. این دوره با تاثیری که در آموزش گذاشته است در واقع آموزش را به راهبری تغییر داده و با روش های متنوع و بازی های مهیج تلاش می کند تا زبان آموز را به مهارت ها و توانایی های خود آگاه کرده و در نهایت از او فردی فوق العاده بسازد. در سایت زبان احمدرضا ابراهیمی، علاوه بر دوره های راکت ترکی، به زمان های خارج از کلاس زبان آموزان فکر شده است چرا که این زمان ها قطعا زمانی گسترده تر هستند که اگر به شکل برنامه ریزی شده به آنها نگاه شود، می توانند مسیر را کوتاه تر نمایند و زبان آموزان را در مسیری واقعی و البته کاربردی قرار بدهند. برای فراموش نکردن کلمات جدید ترکی، شما نیاز به این دارید تا این کلمات را در مکالمات گوناگون بکار برده و سعی نمایید اگر هم در دوره های مقدماتی آموزش زبان ترکی هستید، این کلمات را به روش کدینگ تمرین نمایید. کدینگ شکلی متفاوت از یادگیری لغات و عبارات است که در روش های مختلف به انجام می رسد که در مراحل ابتدایی که به جمله سازی و ایجاد جمله های متنوع مسلط نیستید می توانید با ادغام کلمات ترکی در جملات فارسی این روش را بکار ببرید. به طور مثال اگر کلمه boğaz به معنی گلو را فراموش می کنید می توانید از آن در جملات فارسی استفاده کرده و سعی در فراگیری آن نمایید. به مثال زیر از روش کدینگ توجه نمایید: امروز من سرما خورده ام و boğaz ام به شدت درد گرفت! همانطور که می بینید این روش یک روش ساده و گاهی نیز طنز در یادگیری محسوب می شود. اما کدینگ همیشه به این شکل نیست و شما می توانید برای حفظ کردن این لغات به طور مثال تلفظ آن را به اولین کلمه ای که شبیه به آن است مرتبط و در نتیجه به حفظ آنها بپردازید. اما روش معروف دیگری که در یادگیری لغات به کار برده می شود، روش یادگیری کلمات با جعبه لاینتر است که سال های بسیاری است که این روش همراه خوبی برای علاقه مندان به یادگیری زبان و یا دانش آموزان کنکوری است. جعبه لاینتر در واقع با هدف مرور کلمات و تکرار کلماتی که معنی آنها برای شما سخت است به یادگیری می پردازد که در این مسیر شما می توانید با کلمات مترادف و متضاد کلمات نیز آشنا و در نهایت تلفظ آنها را نیز فرا بگیرید. به طور مثال اگر شما نمی توانید کلمه قلب به ترکی که kalp می شود را برای مدتی طولانی در ذهنتان ثبت نمایید، می توانید با جعبه لاینتر روزانه به تمرین پرداخته و در صورتی که نتوانستید معنی آن را در جمله حدس بزنید، در بخش قبل فلش کارت مربوط به آن را نگه داشته و در نهایت این کار را تا وقتی که کاملا به معنی و تلفظ آن مسلط شوید، ادامه دهید. تمرین ها کلمات ترکی در مکالمات دوستانه نیز می توانند مسیری درست را طی نمایند و نباید فراموش کنید که رسیدن به هدف با تلاش به انجام می رسد و نمی توان توقع داشت که بدون تلاش به قله های موفقیت رسید.

سعی کنید زبان ترکی را وارد روزمرگی های خودتان کنید و با تمرین مکالمه و یا روز نوشته های شخصی و یا موارد دیگر از آموزش به شکلی متفاوت بهره ببرید. ما نیز در موسسه زبان احمدرضا ابراهیمی در کنار شما عزیزان هستیم تا بتوانیم با راهبری های خود و اساتید راکت زبان و با سیستم آموزشی رامیت مسیری ایده آل و فضایی مثبت و سرگرم کننده را برایتان رقم بزنیم. مشاوران آموزشی ما نیز در این مسیر در کنار شما قرار دارند تا در صورت نیاز راهبری ها و مشاوره های لازم را به شما بدهند و در نتیجه فضایی آگاهانه و برنامه ریزی شده را تقدیم شما نمایند. اگر علاقه مند به یادگیری زبان ترکی هستید می توانید باکس های زیر را که مربوط به مشاوره و ثبت نام شما عزیزان می باشد را تکمیل نموده و مشاوره های لازم را جهت انتخاب دوره، انتخاب روش های یادگیری و… کسب نمایید. ما در کنار شما هستیم.