آموزش زبان ترکی استانبولی طرفداران بسیاری پیدا کرده است. با در نظر گرفتن علاقه زبان آموزان، نیاز جامعه و اهمیت زبان ترکی تصمیم گرفته‌ایم که در این مقاله به آموزش زبان ترکی استانبولی از ابتدا بپردازیم. برخی از زبان‌ها به دلایل مختلفی مثل تجارت، همسایگی، هم مرز بودن و… برای ما اهمیت بیشتری نسبت به دیگر زبان‌ها پیدا می‌کند. زبان ترکی استانبولی، یکی از با اهمیت‌ترین زبان‌ها محسوب می‌شود. یادگیری زبان ترکی نسبت به برخی از زبان‌های دیگر، دشوار نیست؛ پس فقط با کمی تلاش و برنامه ریزی به راحتی می‌توانید بر این زبان تسلط پیدا کنید. با همراه شدن با ما در این مقاله به اطلاعات بسیاری دست پیدا خواهید کرد.

آموزش صفر تا صد زبان ترکی

اگر قصد آموزش زبان ترکی استانبولی از ابتدا را دارید؛ پس به خواندن این مقاله ادامه دهید. برای یادگیری زبان ترکی استانبولی از ابتدا، نیاز به رعایت نکات و دستورهایی است، که در ادامه به معرفی و بیان همه آن‌ها خواهیم پرداخت. توجه داشته باشید که با رعایت نکاتی که گفته خواهد شد، روند یادگیری شما نیز سریع‌تر پیش خواهد رفت.

  • یادگیری حروف الفبای زبان ترکی

هر زبانی دارای حروف الفبا می‌باشد. یادگیری حروف الفبای زبان ترکی استانبولی این امکان را به ما می‌دهد که به نوشتن و خواندن کلمات تسلط پیدا کنیم. پس عدم یادگیری این حروف مساوی است با عدم یادگیری اصول ابتدای زبان ترکی. همه ما به خوبی می‌دانیم که برای آموزش زبان ترکی از ابتدا، اولین قدم یادگیری الفبای زبان ترکی می‌باشد. الفبای زبان ترکی همانند زبان انگلیسی می‌باشد ولی در زبان ترکی 3 حرف (x, q, w) وجود ندارد. خبر خوب این است که در زبان ترکی، کلمات همانطور که نوشته می‌شوند، تلفظ نیز می‌شوند. برخی از استثنائات در زبان ترکی شامل موارد زیر می‌باشد:

_ حرف g در زبان ترکی صدای گ می‌دهد.
_ حرف صدای ژ می‌دهد.
_حرف c در الفبای زبان ترکی صدای ج می‌دهد.
_حرف r یکی از حروفی است که بسته به جایگاهی که دارد صدای آن تغییر می کند اما اغلب صدای ر می‌دهد.
_حرف y نیز صدایی شبیه به ی می‌دهد.

  • تلفظ کلمات زبان ترکی

هر کلمه و عبارتی را که فرا می‌گیرید دقت داشته باشید که به تلفظ صحیح آن نیز تسلط پیدا کنید. با حروف صدادار و بی صدا در زبان ترکی آشنا شوید. این حروف برای تلفظ بهتر کلمات به شما کمک بسیاری می‌کنند. یادگیری تلفظ کلمات زبان ترکی شما را به نیتیو لایک شدن نزدیک‌تر می‌کند. زبان ترکی 8 حرف صدادار و 21 حرف بی صدا دارد. حروف صدادار در زبان ترکی در 3 دسته تقسیم می‌شود. این 3 دسته شامل:

_گرد یا غیر گرد: حروفی مثل (o، ö، ü و u) گرد و حروفی مثل (e، i، a و ı) غیر گرد هستند. هنگام تلفظ هر یک از این حروف ممکن است دهان به حالت گرد و یا غیر گرد تغییر شکل دهد.

_باز یا بسته: به برخی از حروف مانند (e، a، o و ö) باز و برخی دیگر مانند (i، u، ü و ı) بسته می‌گویند. هنگام تلفظ این حروف دهان بسته به اینکه چقدر فضای خالی بین زبان و کام وجود دارد تغییر شکل می‌دهد.

_جلویی و عقبی: حروف صدادار جلویی شامل (e، i، ö و ü) و حروف صدادار عقبی شامل (a، o، u و ı) می‌شود. اینکه زبان شما هنگام تلفظ حروف کجای دهانتان قرار می‌گیرد، جلویی و عقبی بودن حروف را مشخص می‌کند.

  • کلمات شبیه به یک دیگر

در همه زبان‌ها کلمات یکسان و شبیه به هم وجود دارد. هنگام نوشتن به املای کلمات دقت زیادی داشته باشید. یکی از راه‌هایی که این دست از کلمات را بهتر فرا می‌گیرید، این است که به متنی که آن کلمه در داخل آن متن به کار رفته است، دقت نمایید.

  • قواعد دستوری زبان ترکی

گرامر در هر زبانی اهمیت بالایی دارد. یادگیری گرامر زبان ترکی نیز دشواری چندانی ندارد. این زبان به حدی شیرین است که یادگیری آن نیز شیرین می‌شود. اما توجه داشته باشید که، اینکه از چه روشی برای یادگیری گرامر ترکی استفاده می‌کنید اهمیت زیادی دارد. در صورتی که از روش‌های سنتی و قدیمی استفاده شود قطعا یادگیری و طی کردن این مسیر نیز برای شما سخت خواهد شد. در انتهای مقاله به شما روشی را معرفی خواهیم کرد که یادگیری گرامر و زبان ترکی را برای شما لذت بخش‌تر کند. به برخی از نکات گرامری که گفته می‌شود توجه نمایید:

_ در زبان ترکی هیچ فعلی معادل “بودن” وجود ندارد. برای انجام این کار باید پسوند مناسب با ضمیر فاعلی را نیز انتخاب کنید.
_ در زبان ترکی برای زیبایی بیشتر معمولا در صورت وجود پسوند، ضمیر ابتدایی را حذف می‌کنند.
_ در زبان ترکی ساختار جمله به صورت (فاعل+ مفعول+ فعل) می‌باشد. دقت داشته باشید که فعل حتما باید در پایان جملات قرار گیرد.

  • مکالمه زبان ترکی

اکثر زبان آموزان در نهایت به دنبال نیتیو لایک شدن هستند. اینکه برخی از فراگیران بدون یادگیری گرامر به سراغ تسلط بر مکالمه می‌روند کار عاقلانه‌ای نیست. برای صحبت کردن به آن زبان نیاز است که شما در ابتدا از ساختار جمله بندی در زبان ترکی آشنایی کسب کنید. برخی از موسسات شعار یادگیری زبان و تسلط بر مکالمه را بدون یادگیری گرامر را سر داده‌اند اما چنین چیزی بدون آشنایی با ساختار جملات ممکن نیست.
در این میان برخی از موسسات و سایت‌های زبان ترکی در کنار اصل قرار دادن مکالمه به آموزش سه مهارت دیگر زبان می‌پردازند و نیاز زبانی زبان آموزان را اصل قرار می‌دهند.

  • در معرض زبان ترکی قرار بگیرید

برای تسلط بر مکالمه، گرامر و مهارت‌های دیگر زبان ترکی بهتر است که دائم در معرض زبان ترکی قرار گیرید. برای این کار نیاز است که به خواندن کتاب‌ها، شنیدن موسیقی زبان ترکی، فیلم و سریال‌های ترکی بپردازید. به عبارتی خود را محدود به کلاس‌ها و دوره‌ها نکنید و خارج از کلاس‌های آموزشی به یادگیری و آموزش بپردازید. خود را در مسیر یادگیری زبان ترکی غرق کنید.

بهترین روش آموزش زبان ترکی استانبولی

زمان آن فرا رسیده است که شما را با بهترین روش یادگیری زبان ترکی آشنا کنیم. این را حق شما می‌دانیم که بهترین پیشنهادها و مسیرها را در اختیار شما قرار دهیم.
سایت زبان احمدرضا ابراهیمی در کنار تیم حرفه‌ای و منحصر به فرد خود، به ابداع دوره‌ای جدید اقدام کرده است. دوره راکت یکی از دوره‌های در حال برگزاری می‌باشد. این دوره به دو صورت فشرده (آموزش زبان ترکی در 50 جلسه) و فوق فشرده (آموزش زبان ترکی در 50 روز) در حال برگزاری است. طراحی این دوره به گونه‌ای است که برای همه افراد در هر سنی و سطحی مناسب می‌باشد اما اکثرا افرادی که مدت زمان کمی را برای آموزش و یادگیری در اختیار دارند به سراغ یادگیری با دوره می‌روند. زبان آموزان بسیاری در اقصی نقاط دنیا با دوره راکت به یک نیتیو لایک تبدیل شده‌اند.
شاید این سوال پیش بیاید که ویژگی دوره راکت چیست که باعث نیتیو لایک شدن زبان آموزان در مدت زمان اندکی می‌شود؟
باید گفت که روش آموزشی دوره راکت، آموزش زبان با سریال می‌باشد. آموزش زبان ترکی با سریال در دوره راکت در حال برگزاری است. این دوره با سریال‌های مختص به همان زبان به آموزش می‌پردازد و یادگیری نامحدودی را برای زبان آموزان رقم می‌زند. سریال به دلیل محتوا و ماهیتی که دارد زبان آموزان را در شرایط، محیط و فرهنگ آن کشور قرار می‌دهد. به همین دلیل نیتیو لایک شدن فراگیران به بهترین روش، شکل می‌گیرد.
نباید غفلت کرد که اساتید انتخاب شده برای آموزش دوره راکت همگی آموزش‌های لازم و کافی را دیده‌اند و بعد از گذر از فاکتورهای بسیار، آماده تدریس در این دوره شده‌اند. اساتید دوره بر حسب نیازهای زبانی، زبان آموزان به برنامه ریزی می‌پردازند و از ابتدا تا انتهای دوره از شما حمایت و پشتیبانی کاملی خواهند داشت.

با توجه به مطالب گفته شده و آگاهی از روش‌های یادگیری زبان ترکی بهتر می‌توانید به انتخاب دست زنید. برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره رایگان می‌توانید به تکمیل فرم مشاوره و ثبت نام که در انتهای صفحه درج شده است بپردازید و یا از طریق پشتیبانی سایت با ما ارتباط حاصل نمایید؛ همچنین در صورت نیاز با شماره تلفن 09333558002 تماس حاصل فرمایید.