امروز جلسه سوم از دوره Aim۳ در آموزشگاه زبان بهین دانش آغاز شد. ما هم طبق روال جلسات قبل برای تهیه گزارشی کوتاه از روند برگزاری این جلسه به همراه زبان آموزان در کلاس حضور یافتیم. هوا هوای پاییزی است و حتی همین بارش اندک باران نیز، به کلاس و محیط آموزشگاه رنگ و بویی خوب را می دهد.
اینکه برای سومین بار در جمع این عزیزان هستیم تا بتوانیم گزارش مفصل را برای شما عزیزان رقم بزنیم برای من حکم یک موفقیت را دارد. چرا که همه زبان آموزان و استاد به طرز عجیبی سرشار از انرژی و حال خوب هستند و کلاسی که با حال خوب آغاز بشود، قطعا میزان یادگیری بالاتری دارد.
با ما همراه باشید …

 

IELTS7 Banner 01 8

 

شروعی بر پایان تمارین

کلاس امروز نیز در ساعت ۱۸:۳۰ و با ورود استاد به کلاس آغاز شد و استاد پس از احوال پرسی و خوش و بش با زبان آموزان، به حضور و غیاب پرداخت. سپس نوبت به برزسی تمارین انجام شده توسط زبان آموزان رسید و استاد از زبان آموزان دعوت کرد تا بر روی صفحات مربوط به درس جدید که به عنوان تمرین در خانه انجام داده بودند،کار کنند و پاسخ های خود را چک بکنند. سپس استاد به سوالات زبان آموزان در مورد تمارین پاسخ داد تا مسائل احتمالی در مورد درس جدید و تمارین آن در ذهن بچه ها به طور کامل حل بشود.
نکته مهمی که در این کلاس به چشم می خورد این بود که، زبان آموزان بدون شرم یا احساس خجالت حتی سوالات ابتدایی خود را از استاد می پرسیدند و گاها شاهد این بودیم که سوال یک زبان آموز، سوال تعداد دیگری از هم کلاسی های آنها نیز هست.
داشتن اعتمادبنفس و نترسیدن از اشتباه کردن و شجاعت در پرسیدن، خود یکی از دلایل موفقیت است و اگر زبان آموزی هر سه ی این موارد را داشته باشد و تلاش مستمر را در کنار این سه فاکتور انجام بدهد، بدون شک می تواند به موفقیت های چشمگیری در زمینه آموزش زبان انگلیسی، کسب نماید.

 

 

کدوم درسته؟ Who did call یا Who called

پس از بررسی تمارین، استاد در مورد تفاوت های Who did call و Who called برای زبان آموزان توضیحات بیشتری دادند و همچنین برای آنها مثال هایی برای بهتر متوجه شدن موضوع، زدند.
هر دو جملات پرسشی ?Who called و ?Who did call صحیح هستند و فقط استفاده ی آنها یا همان جای استفاده از هر یک متفاوت است. اگر بخواهیم بپرسیم که چه کسی زنگ زد؟ از ?Who called استفاده میکنیم ولی اگر بخواهیم بپرسیم به چه کسی زنگ زد یا زده شد، از سوال ?Who did call استفاده میکنیم. پس هر دوی آنها درست هستند ولی بسته به پاسخ سوال، استفاده ی آنها متفاوت است.
پس از توضیحات استاد، از زبان آموزان دعوت شد تا مثال هایی با سوال و جواب برای ?Who called و ?Who did call بسازند و سوال های خود را با همکلاسی های خود به اشتراک بگذارند.

 

 

طوفان در برزیل! سیل در ونزوئلا!

در ادامه ی کلاس با زبان آموزان بر روی یک متن کار شد که تمرکز اصلی آن بر روی مهارت Reading بود، البته که در این تمرین از دستور زبان درس نیز استفاده شده بود و همچنین از کلمات جدید Vocabulary نیز برای بهتر شدن حل مسئله استفاده شده بود. این متن در مورد سه حادثه ی آب و هوایی در سه کشور متفاوت بود و به همین علت مروری بر همه ی درس و کلمات آن محسوب می شد‌. موضوع درس به علت اطلاعات خاصی که در خود داشت، برای زبان آموزان از جذابیت بالایی برخوردار بود و پس از کار با سی دی بر روی هر کدام از این سه حادثه و تکرار و تمرین، در مورد آنها بحث شد و از زبان آموزان خواسته شد تا هرآنچه که از این متن فهمیده اند را با کلاس به اشتراک بگذارند. پس از آن از زبان آموزان دعوت شد تا دو به دو بر روی تمارین مربوط به این متن کار کنند و اطلاعات خواسته شده را پیدا بکنند و تمارین را به کمک هم حل بکنند.

 

 

دیکشنری؛ ابر قهرمان متن ها!

در ادامه‌ از زبان آموزان خواسته شد تا کلماتی که استاد بر روی تابلو می‌نویسد را در دیکشنری پیدا بکنند و فونتیک و معنی آنها را برای همکلاسی های خود بخوانند و امتیاز آن را دریافت کنند.به این صورت انگیزه ی آنها برای کار با دیکشنری و همچنین فهمیدن متن چند برابر میشد و از یادگیری بیشتر لذت می بردند.
فعالیت دیگری انجام شد که کار بر روی یک مکالمه بود. در این تمرین علاوه بر تکرار مکالمه به بررسی جملات و گرامر و کلمات آن متن پرداخته شد بر روی تلفظ آن و فهمیدن آن با کمک فایل صوتی و سی دی کار شد و سپس از آنها خواسته شد تا یک مکالمه ی واقعی و جدید به صورت دو به دو بسازند و آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارند.
مکالمه دو نفره به خوبی پیش رفت و زبان آموزان به خوبی از عهده ی این فعالیت کلاس بر آمدند. در پایان کلاس و در ساعت ۲۰:۰۰ با صدای زنگ، زبان آموزان تمارین خانه را یادداشت کردند و از استاد خود با جملات مختلف خداحافظی کردند. استفاده از جملات زیبا و آرزوهای خوب، یکی از همان حال خوب هایست که ما از زبان آموزان آموزشگاه می گیریم. این رابطه دو طرفه است و ما می توانیم در کنار هم و از همدیگر چیزهای زیادی فرا بگیریم.
امیدواریم این پاییر نوید دهنده ی روزهای خوب برای زبان آموزان ما باشد و در روزهای آتی شاهد گام های موثر آنها در زمینه یادگیری زبان انگلیسی باشیم. برای داشتن روزهای خوب برنامه ریزی کنید و خود را موظف به انجام آنها بدانید.