کلاس Free۱ مانند جلسات گذشته راس ساعت ۱۸:۳۰ شروع شد. امروز جلسه ی ۱۵ کلاس بود و سه جلسه دیگر تا پایان این ترم باقی مانده بود. این کلاس از جمله کلاس های خانم رحیمی بود. در گذشته نیز من از کلاس های ایشان گزارش تهیه کرده بودم، اما این سطح را برای اولین بار است که می خواهم گزارش آن را بنویسم و از این که می توانم با زبان آموزان پر شوق جدیدی آشنا شوم بسیار خرسندم. قبل از این که گزارش را شرح دهم به نظرم نیاز است که اطلاعاتی مختصری درمورد این سطح داشته باشید.
سطح Free ۱ در واقع از جمله ترم های آخر سطح نوجوانان است که کتاب آن Teen۲Teen۴ هست.
بچه ها یکی پس از دیگری حاضر می شدند و خیلی محترمانه و با انرژی مثبت به احوال پرسی به انگلیسی با یکدیگر می پرداختند. یکی از ویژگی های بسیار خوب این بچه ها این بود که حتی یک نفر آن ها هم به صورت فارسی اعلام حضور یا احوال پرسی نکرد و همچنین آن ها فوق العاده مودبانه و با محبت جواب یکدیگر را می دادند و چقدر این مهر و محبت را می شد حتی از صدای آن ها تشخیص داد.

 

یادگیری با فیلم!

با ویسی که استاد رحیمی برای شروع کلاس ارسال کردند، به کلاس رسمیت بخشیدند. در اولین ویس استاد از بچه ها خواست تا کلیپی را که برای آن ها ارسال کرده است را دانلود کنند. بچه ها همه فیلم مورد نظر را دانلود کردند و در گروه اعلام کردند. خانم رحیمی در همین حین که زبان آموزان در حال دانلود کردن بودند فعالیت اول کلاس امروز را در گروه اعلام کردند. در واقع هر یک از زبان آموزان می بایست یکی از شخصیت هایی که داخل کلیپ در مورد آن صحبت می شد را انتخاب می کرد و عکس آن را داخل گروه ارسال می گذاشت. خانم رحیمی قبل از هرچیزی یکبار به عنوان مدل خودشان این کار را انجام دادند. یک عکس از یکی از شخصیت های داخل فیلم ارسال کردند و در ویسشان شروع به توصیف کردن آن شخص کردند. در توصیفشان سعی کردند از جملاتی که در داخل کلیپ استفاده شده بود الگو بگیرند و جمله سازی کنند و این دقیقا همان کاری بود که از بچه ها هم خواستند تا به نحواحسن انجام دهند.
در واقع الگو برداری یا الگو گرفتن می تواند بسیار به زبان آموزان در بستن جملات صحیح کمک کند. من فکر می کنم هدف استاد رحیمی هم از انجام چنین فعالیتی دقیقا همین موضوع بود. تا بچه ها با جملات یا حتی کلمات پرکابرد زبان انگلیسی در زمانی که می خواهند شخص یا محیطی که آن شخص در آن قرار دارد صحبت کنند، آشنا شوند.

 

 

زبان آموزان بعد از این که متوجه شدند دقیقا استاد از آن ها چه انتظاری دارد، شروع به فعالیت کردند. آن ها عکس ها و ویس های خود را به صورت متوالی و بدون وقفه داخل گروه ارسال می کردند. در همین حین خانم رحیمی در لحظه به ویس بچه ها گوش می داد و اگر نکته ای بود گوش زد می کرد. البته از حق هم نگذریم ایشان با آن انرژی خوبی که داشتند دائما در حال تشویق و انگیزه دادن به بچه ها بودند.
همان طور که در قسمت اول گزارش هم گفتم برنامه ی امروز استاد رحیمی این بود که فقط روی کلیپ ها کار کند. به همین خاطر بعد از تمرین و تکرار فعالیت قبلی، ایشان یک فیلم جدید ارسال کردند. همه ی زبان آموزان بعد از دیدن فیلم استیکر خنده با لبخند ارسال می کردند. به همین خاطر منم کنجکاو شدم تا آن کلیپ را ببینم.

 

بیشتر بخوانید:

 

پاسخ کوتاه در زبان انگلیسی!

پاسخ های کوتاه در زبان انگلیسی بیش از پاسخ های بلند مورد استفاده قرار می گیرند و نکات مهم در این جملات کوتاه در انگلیسی وجود دارد که ما برآن شدیم تا به این موضوع نیز بپردازیم و کلاس امروز استاد جعفری را به صورت خلاصه شده در این بخش بیاوریم.
پاسخ کوتاه معمولا با سه کلمه به کار خود خاتمه می دهد و جمله تنها با یک فاعل و فعل کمکی تکمیل می شود. این در حالی است که در پاسخ کوتاه به صورت منفی در انگلیسی، یک کلمه not نیز به جمله و در کنار فاعل و فعل کمکی در انگلیسی مورد استفاده قرار می گیرد.
به این مثال توجه کنید: اگر کسی از شما بپرسد حال شما خوبه؟ در انگلیسی این عبارت به شکل Are you OK نوشته می شود و در پاسخ به این سوال به یک جمله کوتاه انگلیسی نیاز داریم و اگر جواب ما مثبت باشد می توانیم بنویسیم، .Yes، I am  و اگر جواب ما منفی باشد به این شکل پاسخ می دهیم: .NO, I am not
در این صورت اگر دقت نموده باشید در پاسخ مثبت به سوال پرسیده شده، اول فاعل نوشته می شود و پس از آن، فعل کمکی اما در جواب منفی پس از فاعل انگلیسی و فعل کمکی انگلیسی از کلمه not نیز استفاده می نماییم.
در پایان استاد جعفری به این نکته نیز اشاره کردند که در پاسخ به سوالات این چینی تنها استفاده از کلمه YES یا NO کافی نیست و حتما باید جمله کامل شود چرا که به این شکل پاسخ دادن در زبان انگلیسی، بی ادبی تلقی می شود.

 

بیشتر بخوانید:

 

پاسخ بلند بسیار کمتر از جواب کوتاه در زبان انگلیسی، مورد استفاده قرار می گیرد و معمولا در پاسخ بلند همان جمله سوالی انگلیسی را به صورت غیر سوالی و با حالت تائید تکرار می کنید. یا اگر جواب منفی باشد همان جمله را به صورت غیر سوالی و منفی و با حالت رد تکرار می کنید. (معمولا از این روش برای جواب دادن به سوال بله و خیر استفاده نمی شود).
به مثال های زیر توجه کنید:
?Is she a doctor
در پاسخ به این سوال اگر بخواهیم از جملات کوتاه انگلیسی استفاده نماییم پاسخ خود را به این دو شکل می دهیم:
– در حالت مثبت:
.Yes, she is
– در حالت منفی:
.No, she is not

 

بیشتر بخوانید:

 

هدف دوره های آنلاین زبان انگلیسی ویژه کودکان!

زبان انگلیسی نیاز به تمرین و تکرار روزانه دارد و وقفه هر چند  کوتاه می تواند تمرین های چند مدت طولانی شما را خراب کرده و تمام آنچه را که تا کنون آموخته اید یا کم و بیش از یاد ببرید یا کلا نیاز به مرور دوباره داشته باشید. برای این منظور دوره های آنلاین با توجه به شرایط پیش آمده باعث شد تا زبان آموزان بتوانند با استمرار قبلی به یادگیری انگلیسی مشغول شده و از وقت های خالی خود بهترین استفاده را ببرند.
در پایان کلاس نیز با تمرین هایی که استاد به زبان آموزان خود می دهد، آنها را در روز تعطیل و ما بین جلسات بین دو کلاس، درگیر زبان انگلیسی می کنند و در واقع یادگیری زبان در خانه را با این تمرین ها به صورت ناخودآگاه آموزش می دهند.
اگر شما علاقه مند به شرکت در دوره های آنلاین و ترمیک زبان انگلیسی هستید یا تمایل دارید که در این دوره ها، فرزندان خود را ثبت نام نمایید، می توانید با با کارشناسان ما تماس حاصل کرده و از این طریق از مشاوره رایگان مشاوران ما، در زمینه انتخاب دوره متناسب با خود، بهره مند شوید. همکاران ما همه روزه بجز در ایام تعطیل، از ساعت ۸ صبح الی ۸ شب، آماده پاسخگویی به سوالات شما عزیزان هستند و شما می توانید از پشتیبانی آنها در کل دوره، بهره ببرید.