در این روز ها، اگرچه به پایان کلاس های ترمیک نزدیک شده ایم اما همچنان با تهیه ی گزارش از کلاس های متفاوت سعی بر این داریم تا شما را از روند کار در جلسات پایانی کلاس مطلع سازیم. از اینرو امروز را با شرکت در کلاس ٍٍٍٍٍٍEss ۶  با تدریس استاد هانیه رهنما شروع می کنیم تا از شور و شوق زبان زد بچه های این کلاس که هر روز بیشتر از روز قبل خواهد بود سخن به میان آورده و بتوانیم آن را توصیف کنیم. اما این علاقه نشات گرفته از چه چیزی می باشد ؟ آیا واقعا در تمامی آموزشگاه ها و در تمامی کلاس های آنلاین این میزان از پیشرفت در زبان آموزان دیده می شود ؟ با ما در این گزارش همراه باشید.

IELTS7 Banner 01 8

اولین پیام از طرف امیرعباس بیست دقیقه مانده به ساعت ۱۵:۰۰، یعنی ساعت شروع کلاس می باشد اما این پیام مثبت و آن اشتیاقی که از آن حرف زدیم را می شد از جمله ی این زبان آموز با مضمون . Hi teacher, I am ready for class مشاهده کرد. استاد رهنما به پیام زبان آموزش پاسخ مثبت داده و مشغول گفتگو درباره ی اتفاقات روزانه زبان آموزش می شود تا ساعت شروع کلاس و حضور همه ی اعضا، فرا برسد. در وهله ی اول استاد از زبان آموزانش می خواهد تا در صفحه ی ۳۶ کتاب Top Notch ۱ جاهای خالی را با کلمه های often, usually, sometime, always پر کرده و در جدول روز های هفته علامت بزنند سپس عکس تمرین های خود را در گروه ارسال کنند. اما در ادامه انجام این تمرین می شد این را فهمید که شیوه ی آموزش تنها از بچه ها انجام یک فعالیت را نمی خواهد و استاد این فعالیت را به شکل یک بازی در آورده و از هر نفر می خواهد تا با توجه به معنی یا فاعل سوم شخص و در نظر گرفتن تمام نکات مهم، جواب های درست را در چت خصوصی برای ایشان ارسال کنند و پس از ارسال عکس ها برای استاد رهنما، حال ایشان در گروه نازنین را بعنوان کسی که همه ی جواب هایش درست بوده تشویق می کرده و او را برنده ی این بخش از فعالیت معرفی می کند.

 

در تمرین بعد زبان آموزان می بایست مکالمه ی در هم ریخته ی صفحه ی ۳۷ را مرتب می کردند و به کاربرد کلمه ی Have to دقت بسیار داشتند. همگی به خوبی از پس این تمرین بر آمده و تک تک آنها مورد تشویق استاد قرار گرفتند سپس استاد از آنها می خواهد تا با رعایت تمام نکات و قواعد ریدینگ و لحجه ی آمریکایی از روی متن بخوانند و در گروه ارسال کنند اما بازی های خانم رهنما با زبان آموزانش همچنان ادامه داشته و برای این که بتوانند نفر اول در انجام این فعالیت باشند می بایست در حفظ قواعد بسیار تلاش می کردند. همین امر آموزشی باعث شده تا هر یک از اعضا بهترین نوع، خود را اراِئه داده و با جدیت به کار خود ادامه دهند.

 

اما همه ی این فعالیت ها با پایان خود در واقع شروعی بودند برای تسک بعدی و این بار با در نظر گرفتن مهارت و خلاقیت زبان آموزان باید هر کدام یک مکالمه ی دو نفر را طراحی می کردند و از کلمات جدید و قواعد جدید درسشان در این تمرین استفاده می کردند.
به عنوان آخرین فعالیت های بچه ها خانم رهنما برای هر یک از آنها در صفحه ی شخصیشان یک داستان به زبان انگلیسی ارسال کرده و از انها می خواهد تا از روی آن بخوانند اما باید دقت کنند که چه کلماتی را نمی توانند تلفظ کنند و آنها را در دفتر خود یاداشت کرده و برای استاد بفرستند تا به اینجای کار همگی به ضعف های خود در شناساندن کلمات و ایراد هایشان در خواندن از روی متن پی برده و سپس با ارسال فایل صوتی مربوط به داستان هر فرد از تک تک افراد خواسته تا آن را گوش بدهند و با تلفظ صحیح هر کلمه ای که نمی دانستند آشنا شده و تلاش کنند از روی متنشان به درست ترین شکل بخوانند.

 

کاربرد افعال کمکی Have to و Has to :
فعل have to به معنی مجبور بودن است و وقتی بکار می رود که گوینده بخواهد بیان کند فاعل مجبور به انجام فعلی در زمان حال یا آینده می باشد.
برای مثال:
.You have to come to Joe`s party tonight ( تو باید امشب به مهمانی جوی بیایی )

فرمول ساخت جمله با این دو فعل:
Subject + have to / hast to + present (verb) + objects + adverbs
نکته: بعد از بکارگیری این فعل Have to و Has to باید فعل بعد بصورت ساده بکار رود.
نکته:
اگر فاعل he, she, it و یا اسم مفرد ( Sara, my father, Sara`s sister,,,,) باشد، بجای have to باید از has to استفاده کرد.
مانند: Sarah has to get up early every day

 

دوره ها ی آموزش آنلاین در رده ی سنی بزرگسالان این تجربه ی منحر به فرد را رقم زده تا عزیزان بتوانند در این رده ی سنی به طور کاربردی از آموزش های خود استفاده کرده و بنا به همین موضوع خواستار شکل گیری کلاس ها به همین شکل باشند. با درگیری های روز مره ی افراد با کمک به هزینه های اضافی و  همچنین زمان هایی که برای حضور در کلاس ها اتلاف می شد، افرد مختلف می توانستند با آمادگی بیشتری در کلاس های آنلاین آکادمی با بهره مندی از نوین ترین سبک آموزشی با معرفی سیستم آموزشی رامیت این رضایت خاطر را از زبان آموزان خود کسب کند.