لغات پرکاربرد انگلیسی در برنامه نویسی، در دنیای امروزی که همه چیز به زبان و اینترنت مربوط می شود بسیار کاربرد دارد. برنامه نویسان نیاز دارند که به زبان انگلیسی مسلط بوده و در نهایت بتوانند به بهترین شکل ممکن کار تخصصی خود را انجام دهند.
این دو یعنی زبان و برنامه نویسی هیچ کدام از همدیگر جدا نیستند و شما اگر به برنامه ریزی نیاز دارید باید سعی کنید با آموزش زبان انگلیسی مهارت مکمل آن را نیز در خود تقویت نمایید. برخی از لغات زبان انگلیسی بیش از سایر کلمات در برنامه نویسی مورد استفاده قرار می گیرند که شناخت این موارد می تواند شما را در حرفه خود، تواناتر جلوه دهد.
برنامه نویسی در واقع دادن یک سری کد به یک ماشین یا ربات کامپیوتری است که با توجه یه این کدها و یا کلمات می تواند به شکلی که شما به آن دستور می دهید، عمل کند.
ما نیز برای همین منظور مقاله ای را تحت همین عنوان برای شما تهیه دیده ایم تا در کنار هم با بهترین شکل، با این کلمات کاربردی در برنامه نویسی حرفه ای آشنا شده و در نهایت در این زمینه بهتر از گذشته عمل نماییم.

لغات پرکاربرد انگلیسی در برنامه نویسی:

داده ها در برنامه نویسی به دو دسته داده های عددی و داده های پیچیده تبدیل می شوند. داده های عددی شامل:Boolean  / string / float / integer است و داده های پیچیده شامل Array / List/ Tuple / Dictinari / set / File هستند.

  •  Input:

تابع input یکی از توابع مهم در برنامه نویسی محسوب می شود و هدف از استفاده این تابع درکاربرد انگلیسی، دریافت ورودی است. در حقیقت این تابع خود نیز یک تابع رشته ای دارد که می تواند به کاربر یا برنامه نویس برای وارد کردن نوع داده مورد نظر یاری کند.

  • switch:

برای ایجاد شرط در برنامه ها از switch استفاده می شود.

  •  Int:

این تابع نیز کاربردی که در برنامه نویسی دارد در واقع تبدیل داده به عدد است. در واقع این تابع از توابعی است که می توانند داده ها را نسبت به خودشان تغییر جدی ای بدهند. به صورت کلی می توانیم بگوییم این کلمه به نوع داده عددی صحیح اشاره دارد.

  • while:

این کلمه برای تشکیل حلقه در برنامه ها مورد استفاده قرار می گیرد و در واقع از کلمات پرکاربرد انگلیسی موجود در برنامه نویسی است.

  •  else:

این کلمه به همراه for برای به وجود آوردن شرط ها در برنامه نویسی مورد استفاده قرار می گیرد.

  •  class:

برای ایجاد نوع های داده جدید، در برنامه ها مورد استفاده قرار می گیرد و در واقع به آنها ایجاد کلاس ها نیز گفته می شود.

از کلمات مهم دیگری که در برنامه نویسی مورد استفاده قرار می گیرد می توان به موارد زیر اشاره نمود:

 yield/ return/ is/ lambda/ non/ local//not/or/pass/finally/for/ from/if/ global

import/ in/ continue/def/ del/else/ elif/ except/ Fals/None/ True/ and/as/ assert/ break

«php» از معروف ترین زبان کد نویسی است که سالانه بر تعداد کاربرانی که از این کد برای ایجاد صفحه های اجتماعی خود استفاده می کنند، افزوده می شود. از جمله مثال هایی که درجه اهمیت این مهم می توانیم بزنیم، فیسبوک است که کار خود را با این زبان آغاز کرده است و همچنان نیز با این زبان مسیر را در دست گرفته است.
شرکت های قدری مانند گوگل، یوتیوب و ناسا از زبان برنامه نویسی پایتون استفاده می کنند که این موضوع اعتبار و محبوبیت پایتون را به همگان به نمایش می گذارد و در واقع تبلیغی برای این زبان برنامه نویسی است. سادگی کار با این برنامه، علاقه مندان زیادی را به آن جذب نموده است و روزانه تعداد زیادی از شرکت های نوپا به جمع استفاده کنندگان از این برنامه می پیوندند.
از سومین زبان برنامه ریزی می توانیم به جاوا اشاره کنیم که بسیاری از ما با اسم این زبان، آشنا هستیم. این زبان بارها و بارها به روز شده است و می توانید برای استفاده از این نوع زبان برنامه نویسی از آپدیت ۲۰۱۹ آن بهره ببرید.
انواع بیشتری از این نوع زبان های کد نویسی وجود دارد که هر یک در جایگاه خود کاربردهای ویژه ای را به کاربران می دهند. برای آشنایی بهتر و البته تخصصی تر، بهتر است که علاوه بر یادگیری زبان انگلیسی به زبان برنامه نویسی نیز مسلط شوید و خود را برای یک تخصص ویژه آماده سازید.
این حرفه در دنیای امروزی که همه چیز به صورت مجازی عرضه می شود، از حرفه های اساسی و پرکاربرد است و شما می توانید از مهارت زبانی خود در چنین مشاغل با کیفیتی بهره ببرید.

اگر به زبان انگلیسی مسلط نیستید و علاقه مند به کسب شغل هایی با این ویژگی ها هستید، می توانید با شرکت در دوره های آموزش زبان انگلیسی در ۵۰ روز، در مدتی کوتاه به این مهارت دست یابید. همچنین دوره راکت انگلیسی امروزه به شکل تخصصی و به صورت آموزش آنلاین انگلیسی در حال برگذاری است که به شما علاوه بر علم زبان، مهارت های یادگیری را برای انجام سایر علایق و فعالیت هایتان می آموزد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید به تکمیل فرم مشاوره و ثبت نام در انتهای صفحه بپردازید و با کارشناسان ما ارتباط برقرار نموده و از مشاوره رایگان آموزشی آنها بهره مند شوید.