IELTS7 Banner 01 8

اصول نگارش مقاله انگلیسی، از جمله مباحثی است که هر نویسنده ی فعال در حوزه ی مقاله نویسی، باید بداند. نوشتن در هر حوزه و زمینه ای، نیاز به رعایت اصول و قوانینی دارد، همچنین دانستن، موضوعیست که با نوشتن، عجین شده و فردی که دست به قلم دارد باید بداند، چگونه بنویسد تا علاوه بر رعایت قوانین نوشتاری، حق انتقال مطلب و اطلاعات مورد نظر، ادا شده و ارتباط مؤثری نیز با خواننده ایجاد کند.
نوشتن در زمینه های مختلفی صورت می گیرد، مانند رمان و داستان، روزنامه نگاری، شعر، مقاله نویسی و…که متناسب با هر کدام از آن ها، قوانینی نوشته یا حتی نانوشته با دلایل و علت های مختلف وجود دارد، مانند علائم نگارشی، اصول زبانی که نوشته در قالب آن خلق می شود و حتی خلاقیت نویسندگان پیشین که امروزه جزئی از اصول نگارش شده اند…

 

برای نوشتن یک مقاله ی انگلیسی در ابتدا باید به این نکته توجه کنیم که، مقاله در چه زمینه ای نوشته می شود؟ علمی یا ادبی چرا که مقاله نویسی در هر کدام از این زمینه ها، شکل و قالب خود را دارد که با رعایت آن، می توان یک متن قابل قبول و درخور ارائه به خوانندگانش، نوشت. ازینرو در ادامه به بیان نکاتی در مورد اصول نگارش مقاله انگلیسی، پرداخته ایم.
در امر مقاله نویسی به دلیل جهانی بودن مقوله ی مورد نظر، در همین ابتدای راه، بهتر است ساده نوشتن را انتخاب کنیم. زیرا افرادی که به خواندن مقاله ها می پردازند، در سطوح مختلفی از دانش زبان انگلیسی قرار دارند و همین امر، ما را مجاب می کند تا به گونه ای بنویسیم که همگان آن را درک کرده و مورد استفاده قرار دهند.

 

یادمان باشد در نوشتن مؤثر، نباید به اتلاف زمان خواننده بپردازیم. با استفاده از راه و روش درست نوشتن و خلاصه نویسی، هم حق مطلب را ادا کرده و هم در زمان، صرفه جویی کنیم. دیگر نکته، شفاف و واضح نوشتن است. سعی کنیم از هر گونه ابهام بپرهیزیم. برای رفع ابهام بهتر است پس از نوشتن هر پاراگراف، نوشته را از ابتدا مرور کرده تا از وضوح و یکدستی آن، اطمینان حاصل کنیم، علاوه بر این، یادمان باشد، بسته به هدفی که دنبال می کنیم، از زبان نوشتن بهره ببریم، ممکن است هدف ما صرفاً، خدمت به مردم و یا تحت تأثیر قرار دادن آن ها و شاید هر دو باشد چرا که می دانیم زبان، وسیله ای برای برقراری ارتباط میان انسان هاست.

هر مقاله از سه بخش اصلی تشکیل می شود، مقدمه، بخش اصلی یا بدنه ی مقاله، و در نهایت بخش پایانی که برای نتیجه گیری، تعبیه شده است.
در مقدمه، باید خلاصه ای از آنچه می خواهیم در طی مقاله به خواننده ارائه دهیم، نوشته شود تا در فردی که قصد مطالعه دارد در همان ابتدای امر، متوجه شود که آیا نوشته ی پیش رویش برای وی مفید است یا خیر. با نوشتن مقدمه ای مناسب، علاوه بر ترغیب خواننده به خواندن مقاله، در زمان وی نیز صرفه جویی می شود.

 

قسمت اصلی هر مقاله را اصطلاحاً، بدنه ی آن می نامند. در قسمت اصلی، به تفصیل، مطالب و اطلاعات مربوط به موضوع مورد نظر را بیان می کنیم. لازم است بدانیم که بدنه ی مقاله، بسته به نوع نوشتن ما و مطلبی که بیان می کنیم از قسمت های متفاوتی، تشکیل می شود پس بهتر است در همان ابتدای بدنه نیز، موضوعات مد نظر برای ارائه را دسته بندی کرده و خواننده را از آنچه قرار است در آینده بخواند، مطلع سازیم. با این عمل، علاوه بر نظم بخشیدن به مقاله ی خود، به صورت ناخودآگاه، موجب دسته بندی اطلاعات در ذهن خواننده شده و همین امر باعث می شود که در پایان، مطالعه کننده، علاوه بر لذت بردن از نوشته ی پیش رویش، اطلاعات مورد نیاز خود را کسب کرده باشد.
در نهایت پس از پرداختن به قسمت اصلی، باید از مطالب عنوان شده، نتیجه ای حاصل شده و در اختیار خواننده قرار گیرد. در واقع نتیجه ی حاصله، همان موضوعیست که سبب شده دست به نوشتن مقاله بزنیم. برای بیان نتیجه، باید با استفاده از اسناد و مدارکی که در طی مقاله ارائه کرده ایم، دستاورد خود را به اثبات رسانیم.
در خصوص مقالات ادبی، باید چنین گفت که علاوه بر انتقال اطلاعات، احساسات مورد نظر نیز باید چنان در نوشته جای گیرد که تأثیر مد نظر را روی خواننده داشته باشد.

 

همانطور که با همراهی یکدیگر تا بدین جا دریافتیم، مطالب عنوان شده در این مقاله نیز به صورت کلی در اختیار شما عزیزان، قرار گرفت و امید است مفید فایده بوده باشد چرا که همه می دانیم؛ “کار نیکو کردن از، پر کردن است” بنابراین برای مقاله نویسی باید دست به قلم شد و نوشت و نوشت.

آکادمی زبان بهین دانش نیز، با کوله باری از تجارب مختلف در زمینه ی آموزش زبان، به این نتیجه دست یافت که باید هر روز را با پیشرفتی هر چند اندک به پایان رساند. در همین راستا، برگزاری کلاس های آنلاین زبان را در برنامه ی خود در نظر گرفته است چرا که متناسب با  بهبود استاندارهای آموزشی و استفاده از سیستم آموزشی رامیت و حداکثر ظرفیت ها و زیر ساخت ها، از تجارب کسب شده، بهره می برد. منتظر تماستان هستیم. ما نیز می توانیم با شما تماس گرفته و طی مشاوره ای رایگان، پاسخ گوی سؤالاتتان باشیم فقط کافیست، مشخصات و شماره تماس خود را در کادر زیر وارد کنید.