آموزش غیر مستقیم زبان عربی از شیوه های نوین آموزشی به شمار می رود. آموزش سنتی به شکل مستقیم شیوه ای است که برای یادگیری هر مهارتی سالهاست که در تمام جهان به کار گرفته می شود. سال هاست که افراد زیادی را با ناکامی از دنیای کودکی به دنیای واقعی روانه کرده است. میز و نیمکت و تابلو سه جزء اصلی کلاس های سنتی که گویا هرگز نمی خواهیم تغییری در آنها ایجاد کنیم. در ایران از حدود ۱۲۰ سال پیش اولین کلاس با این فرمت به عنوان شیوه آموزشی نوین احداث شد و تا امروز تنها تغییری که در آن حاصل شده شکل ظاهری آن بوده است. سال های متمادی کودکان از این سیستم فراری بوده و تحمیل آموزش آنان را آزار داده است.
شاید از شنیدن این جمله تعجب کنید “هیچ سیستم آموزشی در جهان وجود ندارد” چرا که همواره تصور می کردیم سیستم آموزشی داریم که ناکارآمد است و می توانیم با تغییرات جزئی آن را بهبود بخشیم. روزی مکتب به مدرسه تغییر یافته و میز و نیمکت در آن قرار گرفت. دیگر روز تابلو های گچی جای خود را به برد های دیجیتالی دادند. اما نوع آموزش هیچگاه در طی این ۱۲۰ سال و حتی پیش تر تغییری نیافت. آنچه سیستمیک بودن این نوع آموزش را نقص می کرد این بود که در همه اشکل برگذاری شخصی به عنوان معلم وجود داشت که دانش آموزان به او تکیه کرده و سراغ منبع دیگری برای یادگیری نمی روند این باعث می شود از پژوهش و رشد دست بکشند. چه بسا نوابغی که در این گرداب وارد شده و چراغ ذهنشان خاموش گشت؛ هرگز نتوانستند از نبوغ خود راهی برای بهتر کردن دنیا بسازند. اگر به دنیای امروز بنگریم نوابغی را می بینیم که هیچکدام حتی پای در مدرسه که اولی بستر خفقان نوابغ است نگذاشته اند. نوابغی نظیر آلبرت اینشتین، استیو جابز، نیکولا تسلا، ادیسون، بنجامین فرانکلین، بیل گیتس، والت دیزنی، جورج بِرنز، چارلز دیکنز ودیگر شخصیت های بزرگ بسیاری که بعضا در مدرسه کودن خوانده می شدند.
عدم آگاهی ما نسبت به مسئله آموزش آنقدر ریشه در درون ما داشت که به تحصیلات آکادمیک اکتفا نکرده و مسیر یادگیری هر مهارتی را از این راه دنبال کردیم. آموزش زبان نیز یکی از این مهارت ها است که سال ها تلاش کردیم برای فراگیری آن بدلی از مدرسه ساخته و باز هم چهارچوب مضر دیگری برای استعداد ها و نوابغ بسازیم. در دنیای امروز در سراسر جهان امکانات ارتباطی بسیار متنوعی همچون شبکه های اجتماعی، برای همگان در دسترس است. استفاده از این ابزار در جهت یادگیری می تواند تغییری شگرف در آموزش و ایجاد یک سیستم آموزشی پژوهشی برای یادگیری زبان باشد. در کنار این ابزار نیاز است یادگیری بر اساس علم روانشناسی مورد بررسی قرار گیرد. شیوه آموزشی راکت مجموعه ای کامل از تمام این موارد است.
شیوه آموزشی راکت
شیوه آموزشی راکت یا به عبارتی آموزش زبان در ۵۰ روز یک شیوه آموزش کاملا منحصر به فرد و نوین است. مبدع دوره احمدرضا ابراهیمی با شناخت از ایرادات سیستم سنتی آموزشی، نیاز افراد در عصر ما و همچین بروز ترین نکات علم روانشناسی یادگیری طراحی نموده. بسیاری از زبان آموزان این دوره پس از اتمام مراحل یادگیری، راکت را معجزه ای می خوانند که تمامی بخش های زندگی شان را مود تغییر و تحول قرار داده است. راکت تنها به یادگیری زبان محدود نیست، بلکه با ارائه نکاتی به شما نحوه صحیح یاد گرفتن را می آموزد. این امر باعث می شود بتوانید همین تکنیک ها را در جهت یادگیری هر مهارت دیگری به کار گرفته و از شیوه آموزشی سنتی بی نیاز شوید.
یادگیری زبان عربی به سبک راکت، با استفاده از ابزاری همچون لهجه افراد بومی، نوشته های معتبر و سایر موارد مشابه انجام می شود. برای اینکه بتوانید به کیفیت افراد بومی بخوانبد، بنویسید، مکالمه کنید و همچنین لهجه ای نیتیو لایک به دست آورید لازم است مهارت های یادگیری راکت را در مشاهده الگو ها به کار ببرید. بدین شکل در مدت کوتاهی شاهد این مطلب خواهید بود که نیتیو لایک یا مشابه افراد بومی بودن یک رویا نیست!
راکت با سرعتی موشک وار شما را به سمت هدف یادگیری زبان حرکت می دهد اما سوخت این موشک انگیزه و اراده شماست. تا لحظه ای که این انرژی پیش برنده و مثبت را با ارده ای استوار در اختیار دارید جای هیچ نگرانی برای وجود کوچکترین ضعف در هیچ یک از مهارت های زبانی نخواهید داشت. راکت جنبه های پنهان استعداد و شخصیت شما را آشکار می سازد، پساز مدتی متوجه می شوید چه توانایی های شگرفی در دست داشته و تا کنون از وجود آنها بی اطلاع بوده اید.
آموزش زبان عربی به عنوان زبانی فصیح اما با دستور زبانی پیچیده علاقه مندان را دچار تردید در شروع یادگیری می کند. موجب این تردید معمولا دلیل این تردید پیش فرضی است که از آموزش سنتی داریم. خوشبختانه در سیستم آموزشی رامیت این امکان فراهم است که هر آنچه از زبان هدف می خواهیم گلچین کنیم؛ تنها از لذت یادگیری بهره مند شده و خود را با قوائد پیچیده درگیر نکنیم. این نکات شاید شما را دچار هیجان کند که به چه شکل این واقعیت ها به مرحله عمل می رسند. اما شرح آن مثنوی هفتاد ن کاغذ است و تنها از عهده کارشناسان این امر بر می آید. با تماس با ما از درگاه های مختلفی چون اینستاگرام، تلگرام یا ارتباط با پشتیبان آنلاین می توانید با کارشناسان ما در ارتباط باشید.