همیشه و همه جا صحبت از آموزش در میان بوده است اما هر یک از ما تا به الان به مفهوم کلمه آموزش دقت کرده‌ایم؟
آموزش زبان ترکی هم مانند دیگر زبان‌ها با کسب اطلاعات درباره آن زبان، اشتباه گرفته می‌شود. زبان آموزان و مدرسین هر دو باید به دنبال کسب مهارت‌های زبانی و ایجاد عادات صحیح زبانی باشند و هم چنین به تمرین مداوم این مهارت‌ها بپردازند. در ادامه این مقاله با مفهوم دقیق‌تر آموزش آشنا خواهید شد…

IELTS7 Banner 01 8 آموزش زبان ترکی

 

آموزش و کسب اطلاعات درباره زبان ترکی

منظور از کسب اطلاعات درباره زبان (حفظ کردن واژگان، گرامریست شدن، شناخت قواعد و…) می‌باشد. کسب اطلاعات درباره زبان ترکی و یا دیگر زبان‌ها باعث جایگزین شدن آموزش غلط در سیستم آموزشی شده است و ارتباط سالم با زبان هدف را از ما گرفته است.
با وجود اینکه تلاش‌های بسیاری در آموزش زبان ترکی صورت گرفته است، اما هنوز اساتید بیشتر به دنبال ارائه اطلاعات درباره زبان می‌باشند و در نهایت زبان آموزان، با اطلاعات بسیاری راجع به آن زبان مواجه هستند اما توانایی استفاده و به کار گرفتن آن زبان را در موقعیت‌های مختلف ندارند.
برای مثال در کلاس‌های آموزش زبان ترکی، زبان آموزان را تشویق می‌کنند که به حفظ کرن واژگان بسیاری بپردازند. به عقیده‌ی آن‌ها هر چقدر تعداد کلمات حفظ شده بیشتر باشد امکان مکالمه‌ای بهتر وجود خواهد داشت.
حتی بسیاری از کتاب‌ها و منابع آموزشی تمرکز اصلی خود را بر روی آموزش گرامر و قواعد دستوری برای تدریس زبان آموزان گذاشته‌اند اما در واقع در داخل چنین کتاب‌هایی، آموزش گرامر را با ارائه اطلاعات گرامری اشتباه گرفته‌اند. رفته رفته همه این عوامل باعث می‌شود، با وجود زمان گذاشتن و داشتن اطلاعات بسیار، توانایی استفاده از زبان ترکی را در موقعیت‌های مختلف نداشته باشیم.

آموزش زبان ترکی همراه با ظاهرسازی

مدرک محور شدن افراد باعث شده است که یادگیری به سبک و شیوه‌ای صحیح صورت نگیرید و افراد جایگاه و پرستیژ خود را در گرو داشتن چنین مدرکی بدانند.
زمانی که فقط به دنبال آزمون‌های مختلف، مدرک و پرستیژ باشیم نه تنها یادگیری رقم نخواهد خورد بلکه آسیب‌های جدی را به زبان آموزان وارد خواهد کرد. بسیاری از زبان آموزان با وجود شرکت کردن در آزمون‌های مختلف از جمله TPE و کسب نمره بالا، توانایی برطرف کردن نیازهای زبانی خود را در موقعیت‌های متفاوت ندارند.
سطوح زبان ترکی مانند دیگر زبان‌ها بر اساس سطح‌های استاندارد اتحادیه اروپا شامل (C1,C2)(B1,B2)(A1,A2) می‌باشد و معیار سطح بندی تمام کتاب‌های آموزش زبان ترکی بر اساس CEFR است. این عبارت برای نشان دادن و تشخیص سطح زبانی زبان آموزان مورد استفاده قرار می‌گیرد.
برخی از مهم‌ترین کتاب‌های در حال تدریس زبان ترکی شامل: Istanbul , Yedi Iklim, Yeni-Hitit و… می‌باشد. تک تک این کتاب‌ها هدف اصلی خود را بر روی ارائه اطلاعات درباره زبان ترکی قرار داده‌اند اما مسئله فقط طی کردن این سطوح و تمام شدن کتاب‌ها نیست بلکه از ابتدا تا انتهای دوره‌های آموزشی باید دغدغه اساتید آموزش عادات صحیح یادگیری به زبان آموزان باشد.

یادگیری مهارت‌های زبانی در آموزش زبان ترکی

یادگیری کلمات و عبارات به زبان هدف، صرفا کلمات و عبارات نیستند بلکه فرهنگ زبانی مردم آن کشور را نشان می‌دهد به همین علت تا به الان بهترین و تنها روشی که توانسته است در آموزش فرهنگ مردم آن کشور برای زبان آموزان تاثیر گزار باشد، آموزش زبان با سریال و فیلم به زبان هدف می‌باشد. در سیستم یادگیری محور زبان آموزان همزمان با غرق شدن در مسیر یادگیری به یادگیری عادات زبانی صحیح بر اساس نیازهای زبانی خود می‌پردازند. برخی از این عادات زبانی شامل: تلفظ و لحن صحیح ادای کلمات، شناخت عادات مربوط به فرهنگ آن کشور، کپی کردن جملات و… می‌باشد.

تمرین مهارت‌های یادگیری به صورت دائم

یادگیری مهارت‌های زبانی در آموزش یک نیاز اساسی محسوب می‌شود اما کافی نیست. تمرین دائم مهارت‌های یادگیری باعث تقویت و تثبیت دائم مهارت‌ها می‌شوند. یادگیری چنین مهارت‌هایی باعث ایجاد نگرش دوم در زندگی می‌شود و شما توانایی پیش بردن زندگی خود را با دو نگرش خواهید داشت. زبان ترکی همچون دیگر مهارت‌ها باید دائم در حال استفاده شدن باشد.

آموزش زبان ترکی به سبک احمدرضا ابراهیمی

در حال حاضر آموزش زبان با سریال به دلیل داشتن محتوایی کارآمد، حقیقی‌ترین روش برای یادگیری زبان محسوب می‌شود. زمانی که آموزش با سریال صورت گیرد زبان آموزان می‌توانند با کمترین هزینه و با کامل‌ترین محتوا، یادگیری نامحدودی را تجربه کنند. آموزش زبان با سریال یادگیری مهارت زبانی را به صورت ناخوداگاه برای شما ایجاد می‌کند.
سریال‌های در حال تدریس در سایت احمدرضا ابراهیمی از به روزترین سریال‌ها متناسب با نیازهای زبانی زبان آموزان می‌باشد. در این میان افرادی هستند که به دلایل مختلفی خواستار یادگیری زبان به صورت فشرده و فوق فشرده هستند. حتی یادگیری زبان به صورت VIP Rocket (آموزش زبان ترکی در 50 روز) و Tailored Rocket (آموزش زبان ترکی در 50 جلسه) با سریال و به صورت زبان مادری صورت می‌گیرد. این روش با وجود اینکه در مدت زمان دو ماه به آموزش فراگیران می‌پردازد اما باید خاطر نشان کرد که این روش نیاز به تمرین و تکرار مداوم دارد.
اساتید دوره‌های راکت دو الی سه زبان را به سبک راکت و زیر نظر احمدرضا ابراهیمی فرا گرفته‌اند. اساتید چند زبانه و حرفه‌ای دوره‌های 50 روزه با توجه به نیازهای زبانی هر یک از زبان آموزان به برنامه ریزی برای آن‌ها می‌پردازند.
اساتید و دوره‌های راکت بر اساس نیتیو لایک شدن زبان آموزان، آموزش را آغاز خواهند کرد، به گونه‌ای که در انتهای دوره تشخیص فراگیران از نیتیوهای ترک زبان سخت خواهد شد و تک تک شما علاقه‌مندان به زبان می‌توانید آرزوی دیرینه خود را به یک واقعیت و حقیقت تبدیل کنید.
برای کسب اطلاعات بیشتر، نیتیو لایک شدن و مشاوره رایگان می‌توانید از طریق راه‌های ارتباطی زیر با ما ارتباط حاصل نمایید:
_ تکمیل فرم مشاوره و ثبت نام در انتهای صفحه
_ پشتیبانی سایت
_ تماس با شماره تلفن 09333558002