آموزش مکالمه عربی به روش زبان مادری همه دغدغه های زبان آموزان و مدرسین عربی را مدیریت می کند. در دوره جامع مکالمه عربی آموزش مکالمه عربی به روش زبان مادری صورت می گیرد.

 دوره جامع مکالمه عربی

زبان عربی برای ما ایرانیان نسبت به دیگر کشورها از اهمیت بسیاری برخوردار است. این زبان به دلایل مختلفی با زبان کشور ما اشتراکاتی دارد. در این مقاله قصد آموزش حروف عربی در الفبای فارسی را داریم. با مقایسه الفبای عربی و فارسی به تفاوت و شباهت های بیشتری پی خواهید برد. در نگاه اول شاید برای برخی از افراد حروف الفبای زبان عربی از دشواری برخوردار باشد اما چیزی که باید از آن آگاهی داشته باشید این است که برای یادگیری هر زبانی اولین قدم، یادگیری حروف الفبای آن زبان می باشد. زبان عربی زبان رسمی 25 کشور دنیا است. در بسیاری از کشورها زبان عربی را زبان دوم محسوب می کنند و در حال یادگیری زبان عربی نیز هستند. در این مقاله با یادگیری آسان و آموزش حروف الفبای زبان عربی، اولین قدم را برداشته اید. پس با ما همراه باشید…

حروف الفبای زبان عربی به ترتیب با تلفظ فارسی

الفبای زبان عربی دارای 28 حرف می باشد و الفبای زبان فارسی از آن گرفته شده است. الفبای عربی دارای دو ترتیب اَبتَثی و ابجدی است. هر چقدر تعداد حروف الفبای زبانی بیشتر باشد، توانایی بروز صداهای طبیعی در آن بیشتر است. حروف الفبای عربی شامل:

ا (الف)، ب (با)، ت (تا)، ث (ثا)، ج (جیم)، ح (حا)، خ (خا)، د (دال)، ذ (ذال)، ر (را)، ز (زا)، س (سین)، ش (شین)، ص (صاد)، ض (ضاد)، ط (طا)، ظ (ظا)، ع (عین)، غ (غین)، ف (فا)، ق (قاف)، ک (کاف)، ل (لام)، م (میم)، ن (نون)، ه(ها)، و (واو)، ی (یا).

مقایسه الفبای فارسی و الفبای عربی

  • حروف الفبا در زبان فارسی دارای 32 حرف می باشد در صورتی که حروف الفبای زبان عربی 28 حرف است.
  • در زبان فارسی 8 حرف از حروف زبان عربی وارد الفبای زبان فارسی شده است. این حروف شامل (ث، ح، ص، ض، ط، ظ، ع، ق) می باشد.
  • 4 حرف از حروف الفبای فارسی مخصوص به زبان فارسی می باشد و در زبان عربی این حروف موجود نمی باشند. این حروف شامل (پ، ژ، گ، چ) می باشد.
  • شکل حروف عربی و فارسی به جز چند مورد، بسیار شبیه و نزدیک به یک دیگر هستند. این حروف شامل (تاء، کاف، یاء) می باشد.
  • در زبان عربی 10 حرف وجود دارد که از لحاظ تلفظ با حوف الفبای زبان فارسی یکسان نیست. این حروف به ترتیب شامل (ح، ث ،ص، ض، ط، ظ، ذ، ع، غ، و) می باشد.
  • حرف همزه از زبان عربی وام گرفته شده است و در زبان فارسی مورد استفاده قرار می گیرد.
  • هر حرف در زبان عربی بسته به اینکه در (ابتدای جمله، در میان جمله، در انتهای جمله، به تنهایی) قرار گیرد، طرز نوشتن آن نیز تغییر پیدا می کند.
  • زبان فارسی و زبان عربی هر دو از سمت راست نوشته می شوند.
  • در زبان عربی و فارسی، حروف کوچک و بزرگ وجود ندارد.
  • 28 حرف در زبان عربی حروف بی صدا هستند و حروف صدادار در الفبای زبان عربی وجود ندارند.

زبان عربی کامل‌تر است یا زبان فارسی؟

هر زبانی از تعداد حروف الفبای متفاوتی تشکیل شده است. کم یا زیاد بودن تعداد حروف الفبا، نشان دهنده کامل یا ناقص بودن آن زبان نیست. برای مثال در زبان عربی 28 حرف وجود دارد اما در زبان فارسی 32 حرف. کم بودن تعداد حروف الفبای زبان عربی به معنای ناقص بودن آن زبان نیست و تا به الان، زبان عربی را کامل ترین زبان دانسته اند. این زبان در کشورهایی مانند عربستان، مصر، تونس، یمن، عمان، فلسطین، لیبی،قطر، بحرین، سودان، امارات محتده عربی، لبنان، کویت، عراق، سومالی، سوریه، الجزیره و… زبان رسمی محسوب می شود.

یادگیری سریع زبان عربی

برای یادگیری هر زبانی با رعایت برخی از نکات روند یادگیری، نیز سریع تر می شود. این نکات شامل:

  • عربی دارای لهجه ها و گویش های مختلفی می باشد. همان ابتدا دقت داشته باشید که قصد یادگیری چه لهجه و گویشی را دارید.
  • می توانید برای یادگیری زبان عربی در کلاس ها و دوره های آموزش زبان عربی شرکت کنید و یا یادگیری خود را به صورت خودآموز شروع کنید.
  • از دوره ها و کلاس های آنلاین زبان عربی استفاده کنید. آموزش زبان عربی به صورت آنلاین، یادگیری نامحدودی را در اختیار ما قرار می دهد.
  • عربی را به صورت پایه و اصولی فرا گیرید و از روش های جدید برای یادگیری زبان عربی استفاده کنید.
  • از سریال های زبان عربی برای یادگیری  گویش ها و لهجه و تلفظ عربی استفاده کنید.

حروف عربی و آموزش مکالمه عربی

در آموزش مکالمه عربی شناختن و یادگیری حروف عربی و تفاوت آنها با حروف الفبای فارسی نقش چندان مهمی ندارند. برای یادگیری مکالمه عربی مخصوصا به روش زبان مادری که بهترین روش آموزش مکالمه عربی است نیاز به یادگیری حروف الفبای عربی در ابتدای دوره نیست. البته صحیح است که ما برای یادگیری زبان عادت داریم اول به نوشتن و خواندن و مخصوصا یادگیری حروف الفبای زبان مورد نظر فکر کنیم. این عادت غلط به واسطه مدرسه و سیستم آموزشی رایج در موسسه های زبان ایجاد شده است. در واقعیت برای یادگیری مکالمه عربی هیچ نیازی به خواندن و نوشتن و یادگیری حروف الفبای عربی نیست مگر زمانیکه شما به مکالمه عربی مسلط شدید برای شناحت جزئیات و دقیق بودن در انتخاب کلمات و درک متون بررسی سیستم نوشتاری عربی اهمیت پیدا می کند.

اختلاف بین حروف الفبای عربی و فارسی و نقش آن در مکالمه عربی

همه فکر می کنند برای یادگیری مکالمه عربی در ابتدا باید اختلاف بین حروف الفبای عربی و فارسی را بشناسند تا بتوانند سریعتر مکالمه عربی را بیاموزند. آموزش مکالمه عربی صرف نظر از مقایسه آن با زبان فارسی و شناخت اختلاف های آنها راحت تر و با مشکلات کمتر اتفاق می افتد. در این مقاله بعضی از تفاوت های الفبای فارسی و عربی مطرح شده است اما در واقعیت هیچ نیازی به مقایسه این دو زبان برای یادگیری و آموزش مکالمه عربی نیست. آنچه باید مسلما در یادگیری مکالمه عربی در نظر گرفته شود صدای حروف الفبای عربی است.

حروف الفبای عربی و صدای حروف عربی در گویش های عربی

برخلاف آنچه تصور می شود و یا سالها توسط مدرسه و سیستم های آموزشی رایج آموزش داده شده است در مکالمه عربی در تمام گویش ها تمام صداهای فارسی موجود است. در سیستم نوشتاری رسمی کشورهای عرب زبان حروف غیر عربی نیست. برای مثال در کشور امارات متحده عربی برای نوشتن کلمات انگلیسی که در نام های متفاوت به کار رفته و صدای “گ” دارند از حرف “ج” استفاده می شود. در بقیه کشورهای عرب زبان تقریبا از قانون های مشابه استفاده می شود. سیستم رسمی نوشتاری کشورهای عرب زبان تلاش می کند به حروف الفبای عربی متعهد و پایبند باشد اما در همه کشورهای عرب زبان در مکالمه های روزمره عربی و حتی در تلویزیون رسمی از صداهای غیر عربی حتی در بعضی موارد بیشتر از فارسی استفاده می شود. برای مثال در گویش عراقی در اکثر کلمات صدای “ک” که در آخر کلمه های مونث می آید به صدای “چ” تبدیل شده است.

این فرهنگ رایج استفاده از صداهای غیر عربی در گویش های عربی برای نوشتار غیر رسمی و رایج بین مردم نیز معمول شده است. مثلا مردم معمولا در نوشته های خطی خود از حروف “گ” و “چ” در یادداشت های خود استفاده می کنند. بنابراین انتظار اینکه ما در یادگیری مکالمه عربی حتما از 28 حرف الفبای عربی استفاده کنیم و یا اینکه مکالمه های عربی فقط صداهای مربوط به حروف الفبای عربی را داشته باشند و بعضی صداها فقط مربوط به حروف الفبای فارسی هستند نه تنها در یادگیری مکالمه عربی به ما هیچ کمکی نمی کند بلکه ما را گمراه کرده و باعث می شود پیشرفت ما در یادگیری مکالمه عربی ضعیف تر شود.

نشانه های عربی در الفبای فارسی و اهمیت آنها در مکالمه عربی

نشانه های عربی در الفبای فارسی همانطور که پیشتر مطرح شد بسیار زیاد هستند. زبان فارسی و زبان عربی اشتراکات بسیاری دارند. به همین جهت درک زبان عربی بر اساس اشتراکات فعالیتی لذت بخش و پر بازده است. برای کسانی که قصد دارند زبان عربی را درک کنند و متون عربی را بخوانند بررسی نشانه های عربی در الفبای فارسی و همینطور ریشه یابی واژگان عربی برای درک بهتر کمک بسیار خوبی است. تعداد زیادی کلمه عربی در فارسی موجود است. معنا و منظور بعضی از این کلمات با آنچه در عربی استفاده می شود متفاوت است اما بیشتر آنها وجوه اشتراکی زیادی دارند و این به درک بهتر متون و جمله ها می انجامد.

اما نشانه های عربی در الفبای فارسی و بررسی آنها در مکالمه عربی به اندازه درک متون نمی تواند موثر باشد. برای یادگیری و آموزش مکالمه عربی نیاز به شناخت صداها، تلفظ و لهجه عربی است. آنچه ما به عنوان نشانه های عربی در فارسی می شناسیم بیشتر به نوشتار و شکل ظاهری حروف الفبای عربی و فارسی بستگی دارد. مکالمه عربی، صحبت کردن به عربی و درک شنیداری گویش های عربی به خواندن و نوشتن عربی متکی نیست. در بیشتر مواقع شناخت قبلی از حروف و خواندن و نوشتن کلمات عربی برای ما پیش فرض هایی ایجاد کرده است که حتی باعث گمراهی و عقب افتادن در یادگیری مکالمه عربی می شود.

حروف عربی ونقش آنها در آموزش مکالمه عربی به روش زبان مادری

آموزش مکالمه عربی به روش  زبان مادری به هیچ عنوان در گرو یادگیری حروف عربی  و الفبای عربی نیست. کودکان عرب زبان همانند همه کودکان دنیا بدون یادگیری خواندن و نوشتن به مکالمه عربی مسلط می شوند. بعد از تسلط به مکالمه عربی والدین تصمیم می گیرند کودکان خود را به مدرسه جهت یادگیری خواندن و نوشتن حروف عربی و الفبای عربی بفرستند. بدیهی است که رواج و توسعه این امر در میان عموم مردم به چند قرن اخیر بر می گردد. آموزش مکالمه عربی به روش زبان مادری همانند یادگیری زبان عربی به عنوان زبان اول فقط با مکالمه و صحبت کردن به زبان عربی آغاز می شود و با همین تمرین ادامه پیدا می کند تا زبان آموز به مکالمه عربی مسلط شود. حروف عربی و الفبای عربی پس از یادگیری مکالمه عربی قطعا به روش مناسب و به اندازه کافی آموزش داده می شود.

 

دوره جامع مکالمه عربی و آموزش زبان عربی

در دوره جامع مکالمه عربی با استفاده از محتوای آماده شده برای یادگیری مکالمه عربی ابتدا با تمرین صداهای عربی را درک می کنید. با آشنایی با لهجه و گویش های عربی تلفظ کلمات و جملات عربی را همانگونه که عرب زبان ها صحبت می کنند می آموزید. درک اولیه شما از صداهای عربی، تلفظ و لهجه واقعی عربی دقیقا مشابه کودکان عرب زبان می شود. با گوش کردن و صحبت کردن مکالمه عربی را می آموزید و با تمرین کافی به کمک محتوای آماده شده گویش مورد علاقه خود را تا سطح خرفه ای یا همان سطح زبان مادری پیش می برید. آموزش مکالمه عربی به روش زبان مادری شما را در مسیر یادگیری زبان اول قرار می دهد. با اینکه سالها از یادگیری  زبان اول می گذرد و در حال حاضر شما از آن چیزی به خاطر نمی آورید خوشبختانه کودکان اطراف شما نمونه های بسیار خوبی برای بررسی تکنیک های این روش هستند. یادگیری مکالمه عربی به روش زبان مادری برای کسانی که با عرب زبان ها ارتباط مستقیم ندارند نیازمند به محتوای خاص و آماده برای تمرین است.

بهترین پکیج آموزش مکالمه عربی

مکالمه عربی برای کودکانی که در محیط عربی رشد می کنند فقط با حضور اطرافیان فرا گرفته می شود. اما آموزش مکالمه عربی برای شما نیازمند محتوایی است که بتواند خلاء حضور عرب زبان ها را پر کند و فرصت کافی برای تمرین برای شما ایجاد کند. دوره جامع مکالمه عربی با استفاده از پکیج آموزش مکالمه عربی با استفاده از گویش های متفاوت عربی و سریال های عربی با تمرین های دسته بندی شده بر اساس تکنیک های یادگیری زبان مادری محتوای لازم برای یادگیری و آموزش مکالمه عربی در گویش مورد علاقه و دلخواهتان را فراهم کرده است. همه می دانیم وقتی کودکی در خانواده ای متولد می شود بعد از مدتی به زبان مادر و اطرافیان صحبت می کند. صحبت کردن به زبان مادری بدون هیچ آموزشی اتفاق می افتد. مهمترین عامل موفقیت کودکان در یادگیری زبان مادری وجود اطرافیانی است که دائم در حال صحبت کردن هستند. پکیج آموزش مکالمه عربی با فراهم کردن محتوایی که بتواند این شرایط را برای شما ایجاد کند به  عنوان بهترین پکیج آموزش مکالمه عربی در دوره جامع مکالمه عربی قابل تهیه و دانلود است.

 دوره جامع مکالمه عربی

بهترین روش یادگیری زبان عربی

در این مقاله یا حروف عربی در الفبای زبان فارسی آشنایی کسب کرده اید اما یادگیری زبان عربی به روش ها و شکل های مختلفی صورت می گیرد. با توجه به ترویج بسیار و اهمیت این زبان، استفاده از روش های متفاوت، به روز و البته نتیجه بخش یک نیاز مبرم می باشد. زمانی که آموزش زبان عربی با اساتید و روش های نوینی صورت گیرد، مسیر یادگیری و آموزش برای زبان آموزان نیز جذاب تر از گذشته می شود.
در حال حاضر یکی از روش های یادگیری زبان عربی، آموزش زبان عربی به شیوه زبان مادری با سریال می باشد. این روش آموزشی نیاز به رعایت نکات و اصولی دارد که در طول مسیر یادگیری، اساتید به زبان آموزان آموزش می دهند. سریال های عربی زبان به دلیل ماهیت و محتوای آموزشی متفاوت، امکان نیتیو لایک شدن را برای زبان آموزان فراهم می کنند.
این دوره آموزشی جایگزین همه کتاب ها و منابع آموزش زبان عربی شده است. در واقع شما در کنار سرگرمی به یادگیری مشغول می شوید. دوره جامع به دو صورت فشرده (آموزش مکالمه عربی در شش ماه) و فوق فشرده (آموزش زبان عربی در 50 روز) در حال برگزاری است.

در صورت تمایل به شرکت در دوره های مکالمه عربی و تجربه نیتیو لایک شدن با ما می توانید با شماره تلفن 09333558002 تماس حاصل نمایید. مشاوران و کارشناسان ما همه روزه به جز روزهای تعطیل آماده پاسخگویی به سوالات شما زبان آموزان هستند.