IELTS7 Banner 01 8 آموزش اسم حیوانات به زبان ترکی استانبولی,اسامی حیوانات به زبان ترکی,حیوانات به زبان ترکی,زبان ترکی

آموزش اسم حیوانات به زبان ترکی استانبولی در همان دوره های ابتدایی تا حدودی آموزش داده می شود و البته که موضوعات این چنینی بیشتر برای کودکان از جذابیت بالایی برخوردار است و راهبران ما تلاش می کنند تا تعدادی از اسامی حیوانات به زبان ترکی که در زندگی روزمره ما به کرات استفاده می شود را به آنها آموزش بدهند. آموزش زبان ترکی استانبولی در موسسه زبان احمدرضا ابراهیمی برای سنین پایین تر با استفاده از تصاویر، موسیقی، شعر، داستان و تماشای انیمیشن و کارتون صورت می گیرد تا در کنار آموزش سرگرمی نیز ایجاد شده و زبان آموزان را به یادگیری بهتر راغب نمایند. البته که بنا به شرایط سنی سرگرمی ها در آموزش آنلاین ترکی متفاوت است و این آموزش ها زبان آموزان را بر آن می دارد تا با تحقیق و کنکاش خود نیز با مهارت هایی که دارند، در پی کسب یادگیری باشند.
در واقع با آموزش زبان ترکی در ۵۰ روز، نه تنها شما در مدتی کمتر از ۲ ماه به زبان ترکی مسلط می شوید، بلکه از شما افرادی می سازند تا با تکیه بر مهارت ها و خودباوری، مهارت های یادگیری را فرا گرفته و سعی کنید با شکل دهی عادت های درست، خود در پی فراگیری و استفاده از وقت های خالی خود باشید.
در کنار آموزش های آنلاین زبان، ما با مقالات آموزشی، تلاش داریم تا مسیر فراگیری زبان ترکی را آسان تر نموده و در واقع بخشی از آموزش ها را به منظور دستیابی همگان در این بخش گردآوری نماییم. با ما تا انتهای این مقاله همراه بوده و اسامی موجودات دریایی، پستانداران، حشرات و خزندگان را به زبان ترکی، در اینجا فرا بگیرید.

آموزش اسم حیوانات به زبان ترکی استانبولی:

Hamster : همستر
inek  : گاو
Koyun  : گوسفند
Kuzu : بره
At  : اسب
eşek  : الاغ
Köpek  : سگ
Kedi  : گربه
fareler :  موش
Aslan  : شیر
Leopar  : پلنگ
Kaplan  : ببر
Panda  : پاندا
Tavşan  : خرگوش
Domuz  : خوک
şempanze : شامپانزه

اسامی پرندگان به زبان ترکی:

Güvercinler  : کبوتر
karga  : کلاغ
Kartal :  عقاب
tavuskuşu  : طاووس
Baykuş  : جغد
ördek  : اردک
Papağan  : طوطی
Martı  : مرغ دریایی
Horoz  : خروس
Tavuk  : مرغ
Devekuşu  : شترمرغ

اسامی حشرات به زبان ترکی استانبولی:

böcek  : سوسک
sinekler  : مگس
kelebek : پروانه
Karınca  : مورچه
Termit  : موریانه
bal arısı  : زنبور
Uğur böceği  : کفشدوزک
Örümcek  : عنکبوت
Sivrisinekler  : پشه
Toprak solucanı  : کرم خاکی
Kırkayak  : هزارپا
keçiboynuzu  : ملخ

اسامی موجودات دریایی به زبان ترکی استانبولی:

Balık  : ماهی
Balina  : نهنگ
Köpekbalığı  : کوسه
Kabuk  : صدف
Denizyıldızı : ستاره دریایی
Karides  : میگو
Kaplumbağa  : لاکپشت
Yılanbalığı  : مارماهی
Kılıçbalığı : اره ماهی
suaygırı : اسب آبی
Deniz anası  : عروس دریایی

اگر در دوره های مقدماتی آموزش زبان ترکی استانبولی به سر می برید، برای یادگیری اسامی حیوانات می توانید با روش کدینگ، این لغات را فرا بگیرید. اما این روش چیست و چگونه می تواند شما را در این مسیر هدایت نماید؟ کدینگ در واقع به معنای ایجاد ارتباط بین لغت ترکی و معنی فارسی آن است و شما می توانید با روش های گوناگون این مسیر را طی کنید. به عنوان مثال برای حفظ کردن لغت Termit به معنای موریانه می توانید به این شکل عمل نمایید: خانه مادربزرگ من زیاد Termit دارد. به همین راحتی!
این روش یکی از روش های سرگرم کننده در یادگیری زبان ترکی است که با استقبال زیادی از جانب سایر علاقه مندان روبرو شده است و در واقع هدف از استفاده آن ایجاد یک بازی در کنار آموزش های رسمی است که گاهی به شکلی خنده دار نیز برای زبان آموزان ایجاد می شود.

سعی کنید در کنار آموزش اساتید خود، با ایجاد یک بازی مهیج دایره لغاتتان را در تمامی بخش ها افزایش دهید و با توجه به سبک یادگیری خودتان، این بازی را انتخاب نمایید. به طور مثال اگر سبک یادگیری شما سمعی بصری است، سعی کنید با گوش دادن به راز بقا این اسامی را فرا بگیرید و اگر سبک یادگیری دیداری دارید، تصاویر متحرک از اسامی حیوانات تشکیل داده و در نهایت دیدن هر عکس سعی کنید معادل ترکی آن را به کار ببرید. یادگیری زبان همه و همه به خودتان بستگی دارد و اما ما نیز در کنار شما هستیم تا با سرعت بخشیدن به مسیر شما کمک کرده و در نهایت با مشاوره های آموزشی، شما را آگاه به مسیر و شرایطی که در آن قرار خواهید گرفت کنیم. اگر نیاز به مشاوره در انتخاب دوره و یا روش یادگیری دارید می توانید با مشاورین ما از طریق تکیمل فرم مشاوره و ثبت نام در انتهای صفحه بپردازید و در نهایت با اطمینان خاطر در این مسیر گام بردارید.