طرح یک فوریتی “رفع انحصار از زبان انگلیسی در نظام آموزش همگانی کشور” عنوان طرحی بود که اخیرا ۵۷ نماینده مجلس آن را به هیأت رئیسه مجلس ارسال و با ارائه آن خواستار رفع انحصار و ایجاد فرصت آموزش برای علاقهمندان به زبانهای غیر انگلیسی شدهاند. خبر حذف زبان انگلیسی از سبد آموزشی مدارس بدون شک از زغم بسیاری چالشی در مسیر دانش، رشد، تکنولوژی و ارتباط با جهان ایجاد می نمود.
توانمند سازی دانشجویان و دروازه ورود به دوره دکتری و شرط ورود در مقاطع بالاتر آن، تعاملات اقتصادی، سیاسی، گفت و گوی بین فرهنگ ها و تمدن ها، صادرات و واردات حتی در حوزه گردشگری، نیازمند همگام شدن با تکنولوژی روز دنیا و تسلط به زبان انگلیسی آن هم در سطح پیشرفته است و حذف زبان انگلیسی، گره کوری درمقاطع تحصیلی و آموزشی ایجاد می کند که سیستم های مختلفی را دچار بحران می کند. از طرفی یکی از دروس عمومی کنکور در تمامی مقاطع تحصیلی، زبان انگلیسی است که نبود آن شاید باعث شود که بعضی از رشته های دانشگاهی با مشکل جدی روبه رو شوند و در این صورت باید پرسید فراگیرانی که قرار است در این دوره ها شرکت کنند باید چه اقدامی انجام دهند؟ یا برای آموختن زبان در خارج از فضای آموزشی مدارس یا دانشگاه ها چه راهکاری باید بکار ببندند؟ کمی دورتر از فضای آموزشی و تحصیلی و در چالش کار با نرم افزارهای رایانه ای، موبایل، وسایل الکترونیکی و … سوال پیش خواهد آمد که بدون درک زبان انگلیسی کار به کجا خواهد رسید؟ مطابق ماده ۴ طرح حذف زبان انگلیسی، از تاریخ تصویب این قانون، استخدام بهعنوان معلـم بـرای آموزش زبان انگلیسی یـا زبانهای موضـوع مـاده دو ایـن قـانون از سـوی وزارت آموزش و پرورش ممنوع می شود، که باز هم باید دید تکلیف معلمان انگلیسی مدارس یا دانشجویان این رشته چه می شود و چه تعدادی بیکار خواهند شد و چه بحران های اقتصادی، خانوادگی و اجتماعی را به همراه خواهد داشت و در صورت تصویب این طرح کسانی که به آموختن زبان انگلیسی علاقمندند چه باید بکنند؟ حذف درس زبان انگلیسی از مدارس، بی شک تعدادی از خانواده ها را دچار استرس و بحران می کند اما افراد یا والدین دغدغه مندی هم وجود دارند که به دنبال یافتن متد آموزشی کامل و جامع در محیطی آموزشی و عاری از آشوب برای افزایش دانش می باشند و به نظر می رسد در صورت تصویب این طرح ، دانشآموزان برای یادگیری زبان انگلیسی به سمت موسسات و مراکز تخصصی آموزش زبان رجوع کنند و شاید نکته مثبت این طرح هم همین موضوع باشد که می تواند روش های خلاق و نوآورانه در آموزش زبان بدون اجبار را، پویاتر کند و شاید کلید این مشکل در دست موسسات آموزش زبان و مدرسان زبان قرار گیرد تا با یک برنامه جدید، منعطف، خلاق و راهگشا از دل بحران، یک فرصت ایجاد کنند.
موسسه آموزش زبان احمدرضا ابراهیمی نیز برآن شده است تا با آموزش آنلاین زبان فرصتی برابر را ایجاد و در نهایت فارغ از موقعیت جغرافیایی شکلی جدید از آموزش زبان را ارائه دهد. در این دوره ها که با هدف کسب مهارت های یادگیری در زبان آموزان و همچنین ایجاد فرصت های شغلی و تحصیلی به انجام رسیده است، زبان آموزان و علاقه مندان می توانند فارغ از شرایط اجباری مدارس و دانشگاه ها و با توجه به علایقشان، زبان مورد علاقه خود را برگزیده و در نهایت به یادگیری این مهم اقدام نمایند. در این نوع آموزش تمامی جوانب سنجیده و در نهایت شکلی جدید از آموزش به عنوان راکت آموزش زبان ارائه گردید که امروزه شاهد رشد چشمگیر علاقه مندان به چندزبانه شدن در جامعه امروز خود هستیم. برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره از طریق راه های ارتباطی زیر با ما ارتباط حاصل نمایید و مشاوره ها و اطلاعات جدید و لازمه خود را کسب نمایید. راه های ارتباطی با موسسه زبان احمدرضا ابراهیمی:
– صفحه شخصی ما در اینستاگرام
– ارتباط با پشتیبانان ما با ثبت مشخصات خود در بخش زیر
– تماس با شماره تلفن ۰۹۳۳۳۵۵۸۰۰۲
– ارتباط با ما از طریق تلگرام