از قدیم گفته اند آنچه از دل برآید بر دل نشیند. استاد آزاده یزدانی از آن دسنه اساتیدی هستند که هر لحظه از کلاس هایشان را با شور و نشاطی که بیانگر علاقه ای قلبی است برگزار می کنند و در مقابل بچه ها نیز با انرژی مضاعف هربار چند دقیقه پیش از شروع کلاس حاضر، و در پایان کلاس به زحمت دل میکنند و خداحافظی می کنند. در جلسه یازدهم این کلاس پر انرژی و شاد با آنها همراه شدم تا چند دقیقه ای حس و حال جاری در اتمسفر Ess ۶ را شاهد بوده و از آن اذت ببرم. این حس و حال زیاد برایم غریب و ناشناخته نبود. مثل کودکی که بی صرانه در نمیکت اول نشسته و چشم در راه معلمی است که به شوق او در مدرسه حاضر می شود.

 

بیشتر بخوانید:
حروف صدادار در انگلیسی

 

امروز چراغ لول را سارا روشن کرد. وی با تایپ کردن Hi در گروه کلاس همکلاسی هایش را که گویی منتظر یک اکت بودند تا در گروه ابراز وجود کنند را به صحنه آور. آنها شروع به سلام، احوالپرسی و معاشرت با یکدیگر پرداختند . آنها تلاش می کردند نوع منحصر به فردی از سلام کردن را را ارائه داده و از یکدیگر تقلید نکنند. چند لحظه بعد، درست در ساعت ۱۵:۰۰ تمام جریانات واقع در کلاس با صدای پر شور و انرژی خانم یزدانی زیر و رو شد. این جلسه پس از یک تعطیلی آخر هفته برگزار شده بود پس ایشان بعد از یک احوال پرسی جانانه از بچه ها خواستند هر نفر بگوید روز های تعطیل را چگونه گذرانده است.

 

 

متن خوانده شد و استاد بر روی بعضی از ویسهای زبان آموزان نظر داد. فعالیت بعدی که باز ده دقیقه فرصت برای انجام داشت این بود که استاد از زبان آموزان درخواست کرد سه سوال در ارتباط با متن در گروه تایپ کنند با این تفاوت که سوالات کاملا درست و بدون ایراد باشند. سپس استاد از زبان آموزان در خواست کرد تا برروی سوالات یکدیگر نظر داده و اشکالات را بیان کنند. اینکار در زبان آموز هیجان خاصی ایجاد کرده بود. پس از انجام این فعالیت استاد از زبان آموزان درخواست کرد تا پنج سوال را به دلخواه انتخاب کرده، جواب داده و ویس خود را ارسال کنند. تلفظ زبان آموزان در این قسمت مورد بررسی و چک کردن بود به همین دلیل استاد به زبان آموزان یاد آوری کرد تا برای ارسال ویس ابتدا تکرار و تمرین کنند. پس از ارسال کردن ویسها، استاد شروع به چک کردن آنها کرد و بر روی هر ویسی کامنتهایی داد.

 

 

. زبان آموزان بلافاصله پس از دیدن نظرهای استاد، دیکشنری خود را چک میکردند. بعضی از زبان آموزان شگفت زده از دیدن تلفظ جدید و درست کلمات آنها را تلفظ کرده و ویس خود را در گروه ارسال میکردند. استاد با توجه به بررسی زبان آموزان و نحوه ی کارکرد آنها به این نتیجه رسید تا با قرار دادن فعالیتی دقت و تمرکز زبان آموزان را بر روی ساختن جملات درست در حین صحبت کردن، کار کند. پس از زبان آموزان خواسته شد تا صفحه ای از کتاب را که دارای سه کانورسیشن بود باز کرده به آنها گوش داده و شروع به خلاصه گویی از هر قسمت کنند.

 

 

کانورسیشنها در ارتباط با مشکلاتی بود که هر کسی در زندگی شخصی خود داشته و راهکارهایی برای مقابله با آن انجام میدهد. اما نکته ی قابل توجه در این قسمت این بود که زبان آموزان در حین خلاصه گویی از مکالمه ها اشتباهات گرامری کمتری نسبت به قبل داشته و در واقع رضایت درونی از صحبت کردن و عملکرد آنها بهتر و بیشتر بود.

 

بیشتر بخوانید:آموزش
زبان انگلیسی در ۵۰ روز

 

هدف دوره های آنلاین زبان انگلیسی ویژه کودکان!

اینجا بود که استاد با گفتن اصطلاح no pain, no gain زبان آموزان را تشویق به تلاش بیشتر کرد. در پایان کلاس زبان آموزان هر کدام متن کوتاهی در ارتباط با همان موضوع مشکلات یا همان shortcomings که مانع پیشرفت هر شخصی در زندگیشان شده، ساختند. متنها جالب و کوتاه بودند و هر شخصی shortcoming متفاوتی داشت. اما زیبایی پایان کلاس به این بود که شش متن جدید، که نتیجه ی تلاش زبان آموزان امروز این کلاس بود ، در گروه قرار گرفت و زبان آموزان با خواندن متن یکدیگر نکات جدیدی یاد می گرفتند. کلاس هم مثل همیشه راس ساعت هشت با قرار دادن تکلیف جلسه ی بعد و خداحافظی گرم استاد با زبان آموزان، به پایان رسید.