برای به یاد آوردن معنی کلمات، فرم افعال، املا و تلفظ کلمات در طولانی مدت بهترین روش استفاده از جعبه لایتنر و فلش کارت ها، می باشد. این جعبه جادویی به شما کمک می کند که با استفاده از دیدن مکرر و تکرار و شنیدن کلمات بتوانید همه لغات تمرینی خود را به خاطر بسپارید و هر قدر این کار بیشتر تکرار شود امکان فراموش کردن آن به وضوح کمتر و کمتر می شود.
نحوه استفاده از جعبه لایتنر
جعبه لایتنر به ۵ بخش یا خانه تقسیم شده است که برای شروع باید همه فلش کارت ها را در خانه اول قرار دهیم.
اگر شما بتوانید به طور صحیح اطلاعات روی فلش کارت را به یاد بیاورید، کارت مخصوص به آن کلمه به خانه دوم می رود. و این کار آنقدر ادامه پیدا می کند تا این فلش کارت به خانه آخر برسد.
اما در صورت به یاد نیاوردن اطلاعات درج شده بر روی فلش کارت بدون توجه به اینکه فلش کارت های شما در کدام خانه قرار داشته آن را به خانه اول برمی گردانید.
اندازه هر خانه از جعبه لایتنر دو برابر نسبت به خانه قبلی است. این جعبه می تواند از جنس پلاستیک، چوب و یا مقوا باشد؛ فرقی نمی کند. امروزه جعبه لایتنر به صورت نرم افزار ، برای نصب بر روی موبایل ها و کامپیوتر و یا لب تاپ ها نیز در دسترس است.
بسیاری از اپلیکیشن های زبان نیز یک بخش جداگانه با همین کاربرد دارند. و شما می توانید بدون خرید این جعبه و تنها با نصب یک نرم افزار جعبه لایتنر آن را در تلفن همراه خود داشته باشید.
ساخت جعبه لایتنر کار چندان سختی نیست. اگر شما جزء افرادی هستید که دوست دارید خودتان دست به کار شوید می توانید این جعبه را با داشتن یک مقوا ضخیم بسازید برای فلش کارت ها هم شما می توانید یک برگه A۵ را به بخش های کوچک تقسیم کنید و آنها را به صورت فلش کارت در بیاورید. در یک سمت این برگه اسم کلمه را بنویسید و در سمت دیگر معنی کلمه و یا فونتیک آن، و یا هر آنچه را که نیاز به یادگیری اش دارید را بنویسید.
همانطور که می بینید کار با جعبه لایتنر بیشتر شبیه یک سرگرمی است و ما در یادگیری و آموزش زبان دوم علاوه بر تمرین و تمرین و تمرین، به این سرگرمی ها نیاز داریم. آموزش زبان با استفاده از بازی و سرگرمی می تواند زمینه ی یادگیری، کودکان و نوجوانان ما را افزایش بدهد.
تاریخچه جعبه لایتنر
مخترع این جعبه جادویی روزنامه نویس آلمانی و جناب آقای سباستین لایتنر است که اسم این جعبه از فامیل خود ایشان برگرفته شده است. ایشان در دهه ۱۹۷۰ این روش یادگیری را وارد سیستم آموزش کرد و امروزه کمتر کسی است که به یادگیری زبان اقدام کرده باشد و درباره این جعبه و نحوه استفاده از آن نداند.
جعبه لایتنر از یک روش علمی گرفته شده است که بر مبنای آن ما اطلاعات را از حافظه کوتاه مدت خود به حافظه بلند مدت خود منتقل می کنیم . این کار با مرور امکان پذیر است و جعبه لایتنر علاوه بر ایجاد سرگرمی زمینه یادگیری ما را افزایش می دهد.
کاربرد جعبه لایتنر
امیدوارم این مطلب برای شما زبان آموزان و یا علاقه مندان به زبان مفید واقع شده باشد. در ضمن باید خاطر نشان کنم که این جعبه شاید بیشتر برای یادگیری زبان شناخته شده باشد اما شما می توانید از این جعبه شگفت انگیز در به خاطر سپاری هر آنچه که فکر می کنید در طولانی مدت فراموشتان می شود، استفاده کنید. مانند فرمول های کلی ریاضی، تاریخ تولد بسیاری از بزرگان در درس ادبیات یا علوم و هزاران موارد دیگر…
این جعبه برای دانش آموزانی که امسال خود را برای کنکور آماده می کنند و برای به یاد سپردن زبان انگلیسی، زبان عربی یا ادبیات فارسی و… دچار مشکل هستند نیز کارایی دوچندانی دارد.
ما در موسسه زبان احمدرضا ابراهیمی اقدام به طراحی اپلکیشن اختصاصی زبان تحت عنوان ARE نمودیم و در واقع تمامی دوره های آموزش آنلاین زبان را مجهز به بهره گیری رایگان از این اپ کردیم. این اپ برگرفته از تجربه ای بیش از دو دهه احمدرضا ابراهیمی در حوزه آموزش زبان است که با دغدغه ای که طی این سالها در یادگیری و تمرین زبان آموزان در منزل داشت اقدام به طراحی و مدیریت مستقیم آن نمود.
زبان آموزان ما در هر دو دوره راکت و همیاد زبان به صورت رایگان به این اپ دسترسی دارند و می توانند در طول مسیر یادگیری از این اپ و خدماتی که ارائه می دهد بهره کافی را ببرند.
اپ ARE با ویژگی منحصر به فرد خود و بهره گیری از سیستم انسان به انسان زبان آموزان را نه به یک ربات بلکه به یک راهبر ارتباط داده و به صورت ۲۴ ساعته تعامل راهبر و شاگرد را برقرار می نماید. شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر با همکاران ما ارتباط برقرار نموده و یا برای دریافت مشاوره با ما از طریق بخش زیر ارتباط حاصل نمایید:
– دنبال نموده ما در صفحات مجازی اینستاگرام و تلگرام
– تماس با شماره تلفن ۰۹۳۳۳۵۵۸۰۰۲
– پشتیبانی سایت