ضمایر ملکی در انگلیسی همچون صفات ملکی دارای کاربرد‌ها و ویژگی‌هایی هستند که در موقعیت‌های مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد. ضمایر ملکی در موقعیت‌های رسمی و روزمره مورد استفاده قرار می‌گیرد. ضمایر ملکی دارای انواع مختلفی می‌باشد که در ادامه درباره انواع آن‌ها به صورت مفصل به صحبت خواهیم پرداخت. هنگام استفاده از ضمایر و صفات ملکی ممکن است ابتدا دچار سردرگمی و اشتباه شوید ولی فراموش نکنید که با تمرین مداوم می توانید بر این بخش گرامری تسلط پیدا کنید و از استفاده آن لذت ببرید. با خواندن این مقاله علاوه بر انواع ضمایر از کاربردهای آن‌ها نیز مطلع خواهید شد. برای درک بهتر هر کدام از موارد گفته شده برای شما مثال‌هایی زده خواهد شد. تا انتهای مقاله با ما همراه باشید…

ضمایر ملکی در زبان انگلیسی

ضمایر ملکی یا Possessive Pronouns برای نشان دادن مالکیت مورد استفاده قرار می‌گیرند. ضمایر ملکی جانشین یک اسم و یا گروهی از کلمات می‌باشد. این ضمایر در فارسی معادلی ندارند و به صورت (مال من، مال تو، مال او، مال ما، مال شما، مال آن‌ها) ترجمه می‌شوند. ضمایر ملکی به دو صورت مفرد و جمع تقسیم می‌شوند.

(اول شخص مفرد) I = Mine
(دوم شخص مفرد) You = Yours
(سوم شخص مفرد)  He = His
(سوم شخص مفرد)  She = Hers
(سوم شخص مفرد)  It = Its
( اول شخص جمع) We = Ours
(دوم شخص جمع) You = Yours
(سوم شخص جمع) They = Theirs

کاربرد ضمایر ملکی در زبان انگلیسی

  1. برای بیان مالکیت
  2. برای جلوگیری از تکرار اسم و عبارت
  3. بعد از حرف اضافه of

مثال‌های زیر برای نشان دادن مالکیت است:

.The dog is mine
سگ مال من است.
.Those scarf are hers
آن روسری اوست.
.This pen is yours
این خودکار مال شماست.

مثال‌های زیر برای جلوگیری از تکرار کلمات و عبارات می‌باشد:

.These are my sunglasses
آن عینک برای من است.
.They are mine
آن‌ها مال من است.

This is your dictionary
این دیکشنری شماست.
It is yours
مال شماست.

That is her cat
این گربه اوست.
.It is hers
مال اوست.

مثال‌هایی زیر برای نشان دادن ضمایر ملکی بعد از of مورد استفاده قرار می‌گیرد:

.Ali is a friend of yours
علی یکی از دوستان اوست.
.I saw a friend of mine last night
من دیشب یکی از دوستانم را دیدم.

ساختار ضمایر ملکی در جملات پرسشی

برای پرسشی کردن جملاتی که دارای ضمایر ملکی هستند باید از عبارت “Whose” به معنای “مال چه کسی” استفاده کرد.

?Whose is this phone
?Whose phone is this
این تلفن برای چه کسی است؟

?Whose are these books
?Whose books are those
آن کتاب‌ها برای چه کسانی است؟

نکته:
برخی از فراگیران زبان، کلمه پرسشی Whose (مال چه کسی) را با Who’s که مخفف عبارت Who is است (چه کسی) اشتباه می‌گیرند. هنگام استفاده باید دقت بالایی داشت.

نکته:
قرار گرفتن علامت آپاستروف ”  ‘ ” در ضمیر مالکیت Its یکی از اشتباهات رایج در ضمایر ملکی محسوب می‌شود. در ضمیر ملکی Its علامت آپاستروف نباید وجود داشته باشد. در صورت وجود با عبارت It is اشتباه گرفته می‌شود.

انواع ضمایر در انگلیسی

  1. ضمایر شخصی
  2. ضمایر انعکاسی
  3. تاکیدی
  4. ضمایر اشاره
  5. ضمایر ملکی
  6. ضمایر موصولی
  7. ضمایر استفهامی
  8. ضمایر مبهم
  9. ضمایر نامعین

تفاوت صفات ملکی با ضمایر ملکی

مهم‌ترین تفاوت موجود میان ضمایر و صفات ملکی در زبان انگلیسی این است که صفات همیشه قبل از اسم می‌آیند ولی ضمایر همیشه جایگزین اسم می‌شوند. برای نشان دادن مالکیت در صفات ملکی ( Possessive Adjectives) می توان از your، his، her، its، our و their نیز استفاده کرد اما دقت داشته باشید که عبارت های گفته شده صفت هستند و حتما باید در کنار اسم قرار گیرند. برای درک بهتر تفاوت ضمایر ملکی با صفات ملکی به مثال های زیر دقت نمایید:

.This book is mine
این کتاب مال من است.
.The tickets they took were actually hers
بلیط هایی که گرفتند در واقع مال او بود.

بهترین روش یادگیری گرامر زبان انگلیسی

تا به اینجای مقاله با ضمایر ملکی، انواع، کاربرد و ساختار آن‌ها به خوبی آشنا شدید. امیدواریم خواندن این مقاله شما را به جواب‌هایتان رسانده باشد.
آموزش و یادگیری زبان انگلیسی به صورت سنتی از گذشته تا به الان ادامه داشته و دارد اما با این حال برخی از موسسات و سایت‌های مختلف برای آموزش زبان انگلیسی از ترفندها و روش‌های متفاوتی استفاده می‌کنند. یکی از سایت‌هایی که تا به الان توانسته است در این مسیر پیش قدم از دیگران باشد، سایت زبان احمدرضا ابراهیمی می‌باشد. سایت احمدرضا ابراهیمی با ابداع دوره راکت و در کنار اساتید حرفه‌ای و چند زبانه خود آموزش را با سیستم آموزشی متفاوت رقم می‌زند. راکت در فضایی آنلاین و به صورت خصوصی به آموزش زبان انگلیسی می‌پردازد.
احمدرضا ابراهیمی بر اساس نیاز و تغییرات زبانی افراد راکت را به دو صورت فشرده (آموزش زبان انگلیسی در 50 جلسه) و فوق فشرده (آموزش زبان انگلیسی در 50 روز) برگزار می‌کند. داوطلبان با کمک کارشناسان و مشاوران ما می‌توانند به انتخاب هر یک از این دوره‌ها اقدام کنند.
به نظر شما سبک آموزشی دوره راکت چیست؟
آموزش زبان انگلیسی با سریال سبک و روش آموزشی است که راکت انتخاب کرده است و با هدف نیتیو لایک شدن به کار خود ادامه می‌دهد. سریال های انگلیسی با محتوا و ماهیتی که دارند شرایط را برای نیتیو لایک شدن زبان آموزان فراهم می کنند. در واقع هر یک از ما اگر بخواهیم نیتیو لایک شدن را تجربه کنیم باید در کشور هدف به صورت روزانه به مکالمه و صحبت بپردازیم اما افرادی که در چنین شرایطی نیستند و امکان مهیا کردن چنین شرایطی را ندارند، چه راهی را باید در پیش گیرند؟
قطعا باید به سراغ روش ها و امکانات جایگزین رفت. در حال حاضر این روش جایگزین همان سریال ها و فیلم های انگلیسی می باشد. در پایان دوره راکت به راحتی همچون نیتیو لایک ها می توانید به مکالمه و صحبت در موقعیت های مختلف بپردازید و از توانایی زبانی خود حداکثر لذت را ببرید.
برای کسب اطلاعات بیشتر، آگاهی از اطلاعات دوره راکت و دریافت مشاوره رایگان می‌توانید به تکمیل فرم مشاوره و ثبت نام در انتهای صفحه اقدام نمایید و یا از طریق پشتیبانی سایت با ما در ارتباط باشید؛ همچنین می‌توانید با شماره تماس 09333558002 با ما تماس حاصل فرمایید.